Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiek555

sprośne słówka podczas seksu

Polecane posty

Gość asiek555

do kobiet, czy wypowiadacie podczas seksiuku jakieś sprośności? lub wogóle coś mówicie, nakręcając partnera? do facetów, co chciałbyś usłyszeć od swojej kobiety w trakcie...? Pisze bo wczoraj mój men mnie własnie tym zaskoczył, kochamy się od niedawna i wcześmniej tego nie robił, najwidoczniej poczuł się swobodnie :) chciałabym się mu odwdzięczyć tym samym, ale nie wiem co mówić i troszkę się wstydze :P pomóżcie! :D

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa19aaa
Hej :) mnie podnieca, kiedy mówi \"a teraz bede Cie pieprzyć od tył moja niewolnico i nie próbuj być nieposluszna, bo bedzie kara...\", uwielbiam sie czuć zniewolona przez niego... Czesto sie potem mszcze gwałcąc go na krześle, ale nie potrafie chyba jakoś go obrazić, chociaż wiem, że strasznie by go to podnieciło... Za bardzo go kocham. Ale zamierzam kiedyś go całkowicie zniewolić i niegrzecznie mówić;)

Gość asiek555
ale co moge mówić jemu? Niekoniecznie chodzi mi o obrażanie. On najczęściej mówi do mnie "jedziesz suko" albo pytania w stylu? lubisz to? czujesz to? chcesz mieć orgazm? lubisz jak wchodzi taki duży i twardy? itd...niewiem co mam mu na to odpowiadać bo krzyczeć cały czas "tak....tak!!!" to troche głupio :D i chciałbym też coś od siebie dołożyć :)