Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głodna studencina

Na co dobrego do jedzenia macie teraz ochotę ?

Polecane posty

Gość uei
byc moze ale ja nie jem ryb ;-) juz prawie gotowy mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

odchudzanie to tylko od jutra, dzis jest zawsze ostatni dzien :classic_cool: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość uei
hahahah dokladnie ja juz tak od tygodnia mam ostatni dzien heheh a pozniej przeciagam ze np. od [poniedzialku bo weekend itd hhehehe

Gość kdsajdosjdlsj
a nie wiecie po ile jest kg skrzydelek ? :P

Mam ochote na -poledwiczke wieprzowa zapiekana z serem kozim s zurawina i grzybkami albo poledwiczke wieprzowa duszona z kurkami i pomidorem albo sushi ( mniam mniam mniam) -az mi slinka poleciala a dzis na obiad robie dorsza w pikantnym czerwonym sosie a jako przystawke camembert panierowany zapiekany z zurawina :)

zwodniczy nie ma problema :D :) , ja uwielbiam gotowac pitrasic. Jutro bedzie panga w ziolach do tego ziemniaczki zapiekane z serem sroda-schab duszony z kopytkami czwartek spaghetti e bardzo pikantnym sosie piatek dorsz zapiekany po baskijsku :) Az mi slinka cieknie :D

o Boze ta kafeteria mnie oslabia,wysylam co innego a wysyla mi sie post z innego topiku!!! a mam ochote na szarlotke na cieplo z lodami i bita smietana z "wesolej kawki" w kielcach,mnia,mniam pycha:D

mesmerized... sorry ale ja naprawde tak gotuje i to naprawde jest proste. Dorsza przygotowujesz ok 10minut zapiekasz 40 banal spaghetti tez sushi niestety tylko w restauracji sama zrobic nie umiem :( Poledwiczke z serem kozim jadlam w Krakowie na przegorzalach. A ta z kurkami i pomidorami sama zrobilam :) czasochlonne ale pyszotka :). W kuchni sie relaksuje uwielbiam sprawdzac nowe przepisy..itp. Kurcze dochodzi 15 czas pracy konca dobiega.. spadam do domku smacznego wszystkim a przepisy moge wieczorem na forum wrzucic :D Sa banalne :)

Gość przejedzona studencina
ja zaczynam sesje, jak wiekszosc pewnie i zajadam stres,wiec glod to ostania moja doleglowosc:P aktualnie pierogi z grzybami produkcji domowej:) mmmm:D

Gość gość
Ja to ogólnie mam ochotę w ostatnim czasie na słodycze

Gość Marek z Marek
Ja to bym się napił jakiegoś alkoholu ale nie mogę bo mnie żona pilnuje i Bóg widzi.

Gość gość
Nie mam żadnego ciasta bo ostatnio utyłam, ale zjadłabym sernik!!

Gość jellowka39
A ja to chyba zawsze mam ochotę na słodkości. Niekoniecznie na ciasta bo jednak na święta dużo tego było ale ptasim mleczkiem nie pogardzę nigdy... Najlepsze moim zdaniem jest klasyczne ptasie mleczko Wedla waniliowe. Chociaz spróbowałam ostatnio ich wersji o smaku szejku truskawkowego i również była smaczna. Jeszcze zjadłąbym czekoladę Karmellove. Najlepiej wersję ze słonymi orzeszkami.