Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korczaszkko

Stypendium-dobre uzasadnienie

Polecane posty

Gość korczaszkko

Czy ktoś mógłby ułożyc mi dobre i trafne uzasadnienie przyznania stypendium dla osób znajdujących się w trudnej sytuacji materialnej?Dosłownie dwa zdania, nie jestem umysł humanistyczny, więc nie wiem jak napisac żeby dobrze to zabrzmiało( i najważniejsze-przyznali stypendium;-) Z góry dzięki :-)

Gość znajduje sie w trudnej
sytuacji materialnej ponieważ codzienne, kilkugodzinne siedzenie na kafeterii uniemożliwia mi podjęcie pracy zarobkowej.:classic_cool:powinno poskutkowac.:p

Gość korczaszkko
Pytam się poważnie! Poza tym zapomniałem napisac, że jestem studentem, anie jakimś bezrobotnym żulem:-P

Gość korczaszkko
Nikt nic nie wymyśli? A mówią, że więcej humanistów po świecie chodzi...

Gość student i nie potrafi
napisac podania? hahha. nie trzeba byc humanista, zeby tak podstawowe rzeczy umiec pisac. no halo.

Gość przejedzona studencina
a to nie jest tak,ze dostajesz to stypendium kiedy przedstawisz dochody na jednego czlonka w rodzinie? trzeba to jakos dodatkowo uzasadniac? napisz,ze studia dzienne uniemozliwiaja prace i dolacz potwierdzenia.

Gość korczaszkko
przejedzona studencina, dzięki wielkie! bardzo dobry argument:-) to nie jest kwestia, że ja nie umiem podania napisac, czy coś w tym stylu, tylko chodzi o to, aby dobrze napisac uzasadnienie, a to też jest ważne! może ktoś jeszcze jakiś argument wymyśli:-)

Gość beverias
Gośćiu zadał pytanie. Jak nie znasz na pnie odpowiedzi to nie pisz lepiej nic. Po co ta dyskusja?