Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HaPo

Salon ślubny GRACJA w BYSZYCACH koła Gdowa.

Polecane posty

Jakieś opinie? Doświadczenia? Może ktoś tam szył czy kupował? Ofertę mają średnia, ale chciałabym uszyć ze zdjęcia, tylko nie wiem czy podołają, bo podobnych sukien w ofercie nie mają... Może ktoś zna ten salon albo doradzi dobrą, uczciwą krawcową z Krakowa i okolic?

Gość zdzisia
A może jednak ktoś się wypowie?

Gość passi
Hej! Nie wiem czy ten salon się nazywa Gracja... w każdym razie moja siostra szyła sobie suknię ślubną w Byszycach i była bardzo zadowolona. Ona miała na wzór Cymbeline (podobno nawet z dokładnie tego samego materiału co salonowa).

Gość tutturuttu
mieszkam w krakowie ale tez slyszalam o tym salonie w byszycach, podobno babki fajnie szyja, prawdopodobnie sie tam przejade bo zawsze to taniej niz w salnoie za 3000,

Gość passi
Oj dawno to było... Z wszystkimi dodatkami wyszło 1000zł. Wtedy ta salonowa kosztowała lekko ponad 2 tyś. Koleżanka szyła teraz to zapłaciła 1700, suknia taka sobie no ale taka jej się właśnie marzyła :)

ja i siostra szyłyśmy tam sukienkę. nigdzie nie obsłużono mnie tak dobrze za taką cenę. Polecam :)

Gość yaho
Zapraszam do studia mody ROSE w Barwaldzie Gornym www.suknierose.pl Szyjemy rowniez kazdy projekt klientki.Ceny konkurencyjne(jak na prowincji)

ja mieszkam w krakowie, suknie slubna szylam w wieliczce, bylam baardzo zadowolona, mile panie ze wzoru uszyly mi suknie taka jak chcialam za polowe ceny z salonu w krakowie.