Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaa

a ja nie lubie chodzic w szpilkach, malowac sie, farbowac wlosow

Polecane posty

Gość agniesiaaaaa

makijaz jak juz to tusz i blyszczyk zero farbowania wlosow zero solarium zero szpilek wole buty na plaskim obcasiku czy jestem malo kobieca?

zalezy jak wygladasz. niekore bez makijazu i szpilek sa duzo ladniejsze i skesowniejsze niz te wypacykowane z przesada i bez:)

Gość agniesiaaaaa
kazdy mi mowi ze wygladam na 18 lat:) zawsze musze pokazac dowod np przy wejsciu do klubu kupnie alkoholu a mam 24 wole byc naturalna z pudrem na twazry czuje sie szczucznie

to o niczym nie swiadczy. mozesz wygladac na 18 lat np przez to ze masz pryszcze, ktorych nie zakrywasz:P a wtedy dziewczyna nie wyglada zbyt zbyt:)

Ja tez tak mam. Tyle ze 30 na karku. Nie maluje sie, nigdy mnie to nie rajcowalo. Lubie ladnie wygladac, ale do tego ani makijaz, ani szpilki nie sa mi potrzebne.

Gość agniesiaaaaa
kciukiem:P dzieki :)\ ale pryszczy nie mam

A tak w ogóle - czemu to miało służyć ?? Tzn informacja, że nie lubisz chodzić w szpilkach, malować się itp. ?? Po co innym na forum taka wiadomość ??

ja tez w szpilkach nie chodze, maluje sie tylko na wjatkowe okazje :) tak to tylko tusz to rzes i błyszczyk tak jak ty zreszta :) na solarium tez nie chodze mimo tego uwazam sie za atrakcyjna kobiete :)

Gość -.-.
To naprawdę niesamowite!!!

daria_daria po to jest forum , zeby pytac jak i sie wypowiadac. tak powstaja dyskusje;)

Gość ja się maluję
farbuję włosy a i tak wyglądam na 16 lat :| a mam 23...

kciukiem - dzięki za wytłumaczenie, ale autorka topiku nie zadała pytania tylko postawiła stwierdzenie - a to jest jednak różnica :P ona pisze, że się nie maluje itp... - no i co z tego? czy każde stwierdzenie to od razu wywoływanie dyskusji?? co mnie obchodzi, że ona się nie maluje? gdyby poddała jakąś kwestię pod rozwagę, no czy lepiej wyglądają kobiety malujące się czy nie, w szpilkach czy w glanach - to ok, można dyskutowac, ale tak?? skoro na każdy temat można dyskutować, to ja poddaję temat: sikam na zielono! i co? super temat, nie? PS. A tak naprawdę, to mam polewkę z takich tematów, więc w sumie niech sobie będą - przynajmniej człowiek się pośmieje w pracy od czasu do czasu :D

Gość sexylady
a ja maluje się,chodzę w szpilkach, farbuje włosy i chodzę na solar a to mnie wcale nie postarza wszyscy dają mi z 5 lat mniej -takie geny i podobam się sobie i nie tylko...........:D

Gość ja i tak nic z tego nie rozumi
przeciez dziewczynna zadala pytanie czy przez to wyglad malo obieco? to jest wlasnie temat do dyskusji:-) ktos tu nie umie dobrze czytac

Gość przesada
Czy ty jestes dumna z tego ,ze sie nie malujesz i nie chodzisz w szpilkach?bo ja chyba nie rozumie w czym masz problem .Myslisz ,ze jestes lepsza ?ladniejsza ,bo tego nie robisz? Ja tam lubie zadbane seksowne kobietki i zazwyczaj takie wlasnie chodza w szpilkach i maluja sie .