Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdallenka88

Po ilu dniach od przyjmowania luteiny 50 mogę spodziewać sie miesiączki???

Polecane posty

Gość magdallenka88

Moja sprawa jest znacznie skomplikowana niż m ogło by sie wydawać,wiec zaczne od poczatku :) od wrzesnia 2008 nie mam miesiaczki,do tej pory mialam ja jak w zegarku,czy bralam antytabletki czy tez je odstawialam,az do wrzesnia jak tylko zaczelam prace po tym jak odchowalam swoje podlotki i moglam zaczac pracowac,praca byla dojsc stresujaca nie powiem,bylam u lekarza po tym jak nie mialam @ juz 4 tyg.balam sie okrutnie ze moge byc znow w ciazy,miljony negatywnych testow i nie jestem dzieki bogu,decyzja lekarza dostalam luteine przez 5 dni x 2 tab,ciązy nie było i po 14 dniach @ nie pojawila sie i znow wizyta i luteina przez 10 dni po 3 tabl dziennie dalej nic zamiast @ dostałam silnych bólów brzucha i krwawe biegunki,w szpitalu byłam 10 dni ale lekarze rozkładali ręce i nie wiedzieli co mi jest bo medycznie i fizycznie wszystko było w porzatku,jajniki zdrowe i ze cala jestem zdrowa,po szpitalu kolejna wizyta u gina,wszystko jest tak jak w szpitalu mowili,jestem zdrowa dostałam zastrzyki domieśniowe w pośladki przez 3 dni w maxymalnej dawce i wykonenie testu ciazowego po przyjeciu wszystkich,test zrobiłam i jak by to szlak trafił BYŁAM W CIĄŻY!!!(naj lepiej że stało sie to w przerwie brania antytabletek :() Prawie sie załamałam,wizyta a doktorek moj powiedzial ze mam 2 wyjscia ur.3 dzidzie lub za jego plecami usunąć ja i ze jaka decyzje potejme to bedzie ona słuszna,z pomoca z zakranicy usunełam w grudniu tą ciążę lekami jakich u nas nie ma,wszystko poszło bez komplikacji byłam u mojego doktorka jestem zdrowa jak ryba,no właśnie jestem ale znów po 8 tyg od przerwania 3 ciazy nie mam okresu,doktorek znow przepisal mi luteine po 2 tabletki x 2dziennie przez 5 dni i jak juz bede miala @ spowrotem powrod do anty(cilest) dzisiaj mija 2 dzien jak przestalam ja brac i znow nic,niemam nadal @,chodze rozdrarzniona i wkur....moj maz ma mnie juz dosyc,jak chce bysmy sie pokochali to go wyzywam ze to wszystko przez niego i ze nie bede po raz 4 w ciazy,jak przestalam brac luteine to zrobilam sie jeszcze bardziej zdenerwowana i nie do wytrzyamania,ciagle cos mi nie pasuje,ze smieci moje kochanie nie wynioslo ze kolacje znow musze ja robic,ze mam maly biust i w kolko o cos sie czepiam,ale nie widze u siebie ani oznak zblizajacego sie okresu(prucz czepialstwa) ani tego bym byla w ciazy,mam tylko okropna biala wydzieline i lekko popolewa mnie brzucho ale nie jestem pewna tak do konca czy mnie boli czy nie czy to juz moj wymysł bo tak nie moge sie doczekac kiedy dostane @ a wy dziewczyny po ilu dniach dostalyscie @ i czy moje rozdrarznienie i ta biala wydzielina moze byc oznaka zblizajacej sie @ bo nie3 widzialam jej juz prawie pol roku wiec nie pamietam juz nawet jak to jest czuc sie przed okresem :)ale sie rozpisalam pozdrawiam serdecznie i dziekuje za odpowiedzi :)

Gość magdallenka88
dodam jeszcze ze nie moglam pozwolic sobie na 3 dzidzie bo mam juz ich dwoje(ciaze bez komplikacji i 1 i 2 karmione bylo cycuchem przez rok) mam i core i syna i osobiscie to ze nadaje sie do rodzenia i chodzenia w ciazy jak to mowili o mnie lekarze w trakcie trwania ciaz i w czasie porodow,to naprawde ze wzgledu na swoj wiek 21latek :P i to ze mam juz 2 ,nie stety ale nie mogłam i prosze tylko nie oczerniac mnie za to( ciaze usunelam jak bylam w jej 4 tyg)

Gość ssssssss////
ale z ciebie idiotka!!!!!! Jak mozna zabic własne dziecko a potem jakby nigdy nic wychowywac te którym pozwoliłas sie urodzic?! Zresztą niewazne. Co my ci mamy napisac skoro nawet lekarze nie dokonca wiedza co ci jest?! Ja brałam luteine przez 5 dni po 3 tabletki i okres dostała 1 dzien po odstawieniu