Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Brat pisał, że na wschodzie Polski już odśnieżają...

Polecane posty

3 minuty temu, Manjaro napisał:

przecież ona jest obleśna 

Nie znasz się. 

1 godzinę temu, Еlciаа napisał:

Nie mam 3k mam dużo więcej, nie słuchaj tych idjotów.

Tak myślałam a dla nich 3k to pewnie dużo.

2 minuty temu, murb napisał:

Lubię gadać przez internet  z ludźmi myślącymi inaczej niż ja. 

A z niemyślącymi tez lubisz?

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Toć ja nawet w 1%tutaj nie wspominam o tym ile mam i na co wydaje bo niektórzy to by mnie żywcem zakopali. 😅

Za to Małolat kilka tygodni temu za to wspomniał że raz w miesiącu mu płacisz 100 zł na seks żeby cię o alimenty nie pozwał 🤣

5 minut temu, Еlciаа napisał:

A to o mnie niby?

Oj to slabą masz wiedzę na mój temat. 😎

Nic do ciebie nie mam ale się nie oszukujmy, piękna nigdy nie byłaś, raczej karynisko z fajką, a chyba nie zaprzeczysz ze od czasu dawnych fotek z twojej rodzimej patoli jak miałaś te naście lat przybyło ci naście lat, naście kilo, dwa bachoreksy i dwóch ich ojców 🤣🤣🤣 seksi lachonem to możesz być co najwyżej tutaj 🤣🤣🤣

• Haha 1

11 minut temu, Gеt Out napisał:

Ile znasz takich przypadków, bo powoływanie się na białego kruka nie świadczy o skali. Zadbane włosy poprawiają wizerunek jakby nie spojrzeć i to nie podlega dyskusji chociaż możesz zaklinać rzeczywistość. 😁

Zdecyduj się.

Włosy mają być zadbane czy długie. Bo jedno z drugim często nie ma nic wspólnego. 

Jestem skłonna zrozumieć, że twoim ideałem jest kobieta z długimi włosami i pomalowanymi pazurkami, ale nigdy nie pisz takich bzdur, że to są atrybuty kobiety.

Żeby nie było niepotrzebnej burzy. Nie myślę teraz o sobie, a o kobietach w ogóle.

Często mówię, że kobiecość i seksapil to stan umysłu. 

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Toć ja nawet w 1%tutaj nie wspominam o tym ile mam i na co wydaje bo niektórzy to by mnie żywcem zakopali. 😅

Ale by przeżywali twoje zakupy internetowe 😄

7 minut temu, murb napisał:

Widmo, włosy raz są krótkie, raz długie. Można je ciąć, odrastają. Jest wiele pięknych kobiet z krótkimi włosami. Rozejrzyj się wokół albo popatrz w internet. 

Możesz mieć swoje zdanie oczywiście, co nie oznacza, że ja czy koleżanki z krótkimi włosami wyglądamy jak cwel. Jak cwelica właściwie bo to chyba rodzaj żeński od cwela. 

Nie wiem jakie doświadczenia mają inne kobiety, ale ja miałam w życiu różnie długości włosów. Od jeżyka po włosy do połowy pasa i nie zauważyłam żadnych zmian jeśli chodzi o zainteresowanie płci przeciwnej dlatego podejrzewam że włosy nie są kluczowe 😂

9 minut temu, Pokraka napisał:

To nie jest moja ocena, napisałam to tylko po to byś miał świadomość dlaczego powracam do ignorowania Twoich postów. 

Nikt nie jest niezastąpiony więc kto inny będzie mi odpisywać. 😅

12 minut temu, tworki jukon welcome napisał:

I myślisz że długie włosy wystarczą, jeszcze dobrze nie być karyńską mamuśką z nadwagą i cycami jak donice, ze zbyt dużą liczbą bachoreksów i ich ojców na koncie 🤣🤣 Zabawiającą widmoków itp z forum o kupie bo w realu lipa 🤣🤣🤣

Munek płaczku czy ty znowu jesteś zazdrosny 😅

1 minutę temu, tworki jukon welcome napisał:

Nic do ciebie nie mam ale się nie oszukujmy, piękna nigdy nie byłaś, raczej karynisko z fajką, a chyba nie zaprzeczysz ze od czasu dawnych fotek z twojej rodzimej patoli jak miałaś te naście lat przybyło ci naście lat, naście kilo, dwa bachoreksy i dwóch ich ojców 🤣🤣🤣 seksi lachonem to możesz być co najwyżej tutaj 🤣🤣🤣

Lubię Ele ale sama prawda 

1 minutę temu, Baba napisał:

Zdecyduj się.

Włosy mają być zadbane czy długie. Bo jedno z drugim często nie ma nic wspólnego. 

Jestem skłonna zrozumieć, że twoim ideałem jest kobieta z długimi włosami i pomalowanymi pazurkami, ale nigdy nie pisz takich bzdur, że to są atrybuty kobiety.

Żeby nie było niepotrzebnej burzy. Nie myślę teraz o sobie, a o kobietach w ogóle.

Często mówię, że kobiecość i seksapil to stan umysłu. 

Jedno i drugie jeżeli chodzi o niewieścią naturę. 😁

1 godzinę temu, Gеt Out napisał:

Kobieta w krótkich wygląda jak cwеl z cycami, albo nieopierzony jeszcze gimbus. Długie i zadbane to postawa u kobiet tak jak zadbane dłonie.

Dobrze że zapuściłam 😆

9 minut temu, murb napisał:

Kożuchowska z krótkimi była boska. 

I wyglądała na 10 lat młodszą. 

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Ale by przeżywali twoje zakupy internetowe 😄

🤫

• Like 1

4 minuty temu, tworki jukon welcome napisał:

Kiedy ja sama o sobie napisałam że jestem seksi lachonem? 🤣

12 minut temu, murb napisał:

Widmo, włosy raz są krótkie, raz długie. Można je ciąć, odrastają. Jest wiele pięknych kobiet z krótkimi włosami. Rozejrzyj się wokół albo popatrz w internet. 

Możesz mieć swoje zdanie oczywiście, co nie oznacza, że ja czy koleżanki z krótkimi włosami wyglądamy jak cwel. Jak cwelica właściwie bo to chyba rodzaj żeński od cwela. 

Nawet te atrakcyjne jednak korzystniej wyglądają w długich. 

W życiu bym na to nie wpadł, że włosy można ścinać i odrastają gdyby nie Ty . 😜😅

5 minut temu, tworki jukon welcome napisał:

Widać, że nic do niej nie masz

3 minuty temu, Manjaro napisał:

a na cip.ce masz włosy?

A ty?

• Confused 1

2 minuty temu, Gеt Out napisał:

Jedno i drugie jeżeli chodzi o niewieścią naturę. 😁

Więc pisz, że w takich gustujesz. Po co te głupie teksty, że to największe czy najważniejsze  atrybuty kobiety 🤣 A te z krótkimi to c....

Mi nie wierzysz, poczytaj Al:

Kobiecość to stan umysłu, który odnosi się do subiektywnego odczucia siebie, a nie tylko do wyglądu fizycznego. Jest to sposób myślenia o sobie, pewność siebie, wrażliwość i sposób bycia, który wyraża się na wiele sposobów poprzez zachowanie, gesty, mowę czy wygląd. Wiele zależy od osobistego poczucia własnej wartości, przyzwolenia na odczuwanie siebie jako kobiety, a nie od zewnętrznych czynników. 

8 minut temu, Szon patroI napisał:

A z niemyślącymi tez lubisz?

Rzadko się tacy zdarzają. 

7 minut temu, Pokraka napisał:

Nie wiem jakie doświadczenia mają inne kobiety, ale ja miałam w życiu różnie długości włosów. Od jeżyka po włosy do połowy pasa i nie zauważyłam żadnych zmian jeśli chodzi o zainteresowanie płci przeciwnej dlatego podejrzewam że włosy nie są kluczowe 😂

A ja to nawet mam odwrotne doświadczenia. Krótsze, bardzo krótkie, długie i zainteresowanie było równie znikome. 😁 

• Haha 1

7 minut temu, Onaaaa napisał:

Dobrze że zapuściłam 😆

Wiem, bo to jest wszystko przemyślane. 😁

7 minut temu, Baba napisał:

I wyglądała na 10 lat młodszą. 

Też mi się wydaje, że krótkie włosy odejmują lat. 

1 minutę temu, murb napisał:

A ja to nawet mam odwrotne doświadczenia. Krótsze, bardzo krótkie, długie i zainteresowanie było równie znikome. 😁 

Ty mnie czasem tak rozbawisz 😜

6 minut temu, Gеt Out napisał:

Nawet te atrakcyjne jednak korzystniej wyglądają w długich. 

W życiu bym na to nie wpadł, że włosy można ścinać i odrastają gdyby nie Ty . 😜😅

Z włosami to jest jeszcze więcej sztuczek - można na przykład zmienić kolor. 😱

1 godzinę temu, Szon patrol napisał:

Poetka nie jest tak agresywna i napastliwa

Agresywna i napastliwa? To chyba nowa definicja prawdy według ciebie niewydarzona manipulantko, stęskniłaś się za 'pojasnianiem'?

4 minuty temu, Baba napisał:

Więc pisz, że w takich gustujesz. Po co te głupie teksty, że to największe czy najważniejsze  atrybuty kobiety 🤣 A te z krótkimi to c....

Mi nie wierzysz, poczytaj Al:

Kobiecość to stan umysłu, który odnosi się do subiektywnego odczucia siebie, a nie tylko do wyglądu fizycznego. Jest to sposób myślenia o sobie, pewność siebie, wrażliwość i sposób bycia, który wyraża się na wiele sposobów poprzez zachowanie, gesty, mowę czy wygląd. Wiele zależy od osobistego poczucia własnej wartości, przyzwolenia na odczuwanie siebie jako kobiety, a nie od zewnętrznych czynników. 

Prędzej Tobie uwierzę niż ai , bo tamto ma autyzm. I jeżeli piszemy o wizerunku zewnętrznym , to trudno się ze mną nie zgodzić, że ładne i zadbane włosy oraz dłonie są jednak wizytówką kobiety. 😁

Też mi się wydaje, że krótkie włosy odejmują lat. 

Bo odejmują.  Szczególnie tym trochę starszym 😜 info z pierwszej ręki 🤣

3 minuty temu, murb napisał:

😉 Czyli mam rację włosy nie są kluczowym elementem 😂

Z włosami to jest jeszcze więcej sztuczek - można na przykład zmienić kolor. 😱

Albo doczepić sztuczne i wszystko ku poprawie wizerunku 😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się