Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wild.white.cat

szukam dziewczyny dla mojej ex

Polecane posty

Gość wild.white.cat

szukam dziewczny dla dziewczyny której złamałam serce, jestem w zwiazku z facetem ona była romansem ... ale nie wchodzmy w szczegóły ona jest cudowna, atrakcyjną dziewczyna, chce jej jakos pomoc ukoic serce dlatego szukam Ciebie ważne żebys byla sympatyczna, po prostu fajna dziewczyna, singlem, i zdeklarowana les... chce tylko zeby Ona zaczela spotykac sie z ludzmi, zeby zaczela zyc i ulozyla sobie zycie, bardzo ja kocham, i chce jej dobra to naprawde wspaniala osoba,warto Ja poznac chce ja z Toba zapoznac, niby przypadkiem, restza niech rozwinie sie sama jesli cos z tego wyjdzie Ty nie pozalujesz a ona bedzie szczesliwa tylko powazne oferty

Gość wild.white.cat
jełśi jestes zainteresowana pisz na mail Warszawa i okolice

Gość jak kochasz to po cholere szuk
asz jej baby ?

Gość wild.white.cat
zalozyl sie "sam", problemy techniczne,ale dzieki za zwrocenie uwagi

Gość bogini_seksu
jestem les , szukam kobiety. a ile ta dziewczyna ma lat?

Gość lesss
szukasz dla dziewczyny dziewczyne?dziwne:))czegos tu nie rozumiem.Byles w zwiazku z facetem. z inna kobieta miales romans a skad pewnosc ze Ona jest Les??I dlaczego Ty jej szukasz kobiety?Skoro jest les,to dlaczego weszla w uklad z Toba?Dziwne prawda?:))

Gość wild.white.cat
kocham, ale mam zobowiazania, pozwolilam poniesc sie chwili i zdradzilam, teraz ponosze konsekwencje nie moge z nia byc chociaz chce a jesli nie moge to chce zeby szybko kogos poznala, chociaz ona zarzeka sie ze nigdy... chce jej to ulatwic, wiec stad to "ogloszenie"

Gość wild.white.cat
jestesmy, bylysmy przyjaciolkami, nie wiedzialam ze jest les ona nie wiedziala ze ja jestem bi, czy jak to nazwac ... zdarzylo sie, zaiskrzylo i sama wiesz... to trwalo 3 miesiace, zjadly mnie wyrzuty sumienia... odeszlam. jestem z facetem, nie bede opisywac naszego zwiazku bo to bez sensu odeszlam od niej, ona cierpi i chce zeby miala kogos kto ja pocieszy ona o tym nie wie, zabilaby mnie albo przestala sie odzywac jakby wiedziala co planuje chce ja poznac z jakas les, chce zeby ulozyla sobie zycie, niestety zadnej les nie znam ...

Gość bogini_seksu
napisalam na maila ;)

Gość wild.white.cat
ma 24 lata

Gość les-wawa-22
hej, tylko takie jedno pytanie,chcesz uspokoić swoje sumienie bo ją zostawilaś ?czy chcesz się zabawić jej kosztem bo to tak wygląda dziwnie dla mnie

Gość wild.white.cat
sluchaj, chce dla niej dobrze i nic wiecej jelsi cos z tego wyjdzie nigdy sie nie dowie przedstawie jej swoja kolezanke, i nic wiecej, jesli one to pociagna to dobrze... jelsi nie trudno

Gość les-wawa-22
jesli tak... ale nie rozumiem i tak twojego zachowania po co wchodziłas w związek -układ z nią jeśli nie chciałaś zerwać z chłopakiem ? narobiłaś jej nadzieji

Gość ja moge byc chetna
;)

Gość Dj Żana
Witaj, ja jestem chętna!!!! Pisz na mój nr gadu-10081015

Gość gorąca mężatka25l
My jestesmy chetni na trojkacik

Gość gitarra
wlid cat, daj se pokój, czy na[rawdę myslisz, że jak znajdziesz dziewczynie klina to będzie TO? czy zwyczajnie TY poczułabyś sie mniej winna??? moja rada- odpuść, łyknij tę żabę, trudno, stało się.

Gość didi200
jestem bi szukam dziewczyny mieskam w warszawie

Gość Misia:))
Jestem Dominika.Mam 16 lat.szukam kobiety ponieważ z facetem nigdy mi nie wychodziło...Jestem z Okolic Warszawy a dokładnie z Sc...Miło widziane esy od dziewczyn z daleka.To mój nr500657748

Jestem Dominika.Mam 16 lat.szukam kobiety ponieważ z facetem nigdy mi nie wychodziło...Jestem z Okolic Warszawy a dokładnie z Sc...Miło widziane esy od dziewczyn z daleka.To mój nr500657748

Jestem Dominika.Mam 16 lat.szukam kobiety ponieważ z facetem nigdy mi nie wychodziło...Jestem z Okolic Warszawy a dokładnie z Sc...Miło widziane esy od dziewczyn z daleka.To mój nr500657748 Proszę by pisały same dziewczyny do lat 24

Gość ciupa
Szukam dziewczyny piscie na ten nr 726920853