Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość maluttka88

czy to są objawy przed miesiączką???

Polecane posty

Gość maluttka88

bralam luteine 50 przez 5 dni po 3 tabletki dziennie,mija 2 dzien jak skonczylam jej przyjmowanie a miesiaczki ani slychu ani widu,a nie mam @ juz od wrzesnia,prawie 2 miech temu tez ja bralam,czekalam 2 tyg, nie pomogla dostalam zastrzyki i po nich dopiero mialam @,nie chce ich znow dostawac bo nie sa przyjemneteraz mam zwiekszona dawke poniewaz wczesniej mialam przez 5 dni po 1 tab,zapomnialam jak to juz jest miec @ i chcialam sie zapytac czy przed okresem ktoras z was ma gesta biala wydzieline tak jak w moim przypadku i czy po odstawieniu luteiny i w trakcie jej brania bylyscie nie znosne,klutliwe i placzliwe i wszystko was wkur... bo ze mna od 4 dni tak jest ze jestem nie do wytrzymania i od 2 tyg gdzies moze i dluzej mam ta biala wydzieline(i tak jak by mi sie wydaje ze pobolewa mnie dzisiaj podbrzusze,a moze sobie tylko tak wmawiam bo nie moge sie doczekac @) i przez ta cala sytylacje od wrzesnia zrobilam juz z 100000 testow ciazowych i w kolko stres czy aby nie ciaza moze ktos mnie pocieszy i powie ze to objawy zblizajacego sie okresu pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować