Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piniaaaaaaaaaaa

wody płodowe

Polecane posty

Gość piniaaaaaaaaaaa

Dziewczynki mam pytanie.. czy po odejsciu wód plodowych w domu..nalezy sie szybko umyc i jechac do szpitala??? Czy nie myjemy sie by lekarz mogl zobaczyc te wody??? Jak bylo u Was? Bo jestem zielona:(

mnie wody odeszły w somu :) umyłam sie spokojnie i pojechałam do szpitala, nie martw sie , nie wszystkie wody ci odejdą od razu , zresztą sama zauwazysz jakiego są koloru , lekarz bedzie pytał, tak było w moim przypadku :) jak szłam na porodówkę z izby przyjec to podpaską mi przesiąkła , za sladem mozna było isc za mną ;) nic sie nie martw :)

Gość piniaaaaaaaaaaa
dziekuje:)

Gość mandarynka78
ja tam sie nie spieszylam do szpitala, oczywiscie wiadomo ze to juz sie zaczyna..........., ja przez kilka godzin od odejscia wod nie mailam skurczy, a co do mycia to oczywiscie , ale tak jak juz ktos wczesniej napisal to nie jest tak ze wszystkie odejda od razu, jak bedziesz chodzila caly czas sie bedzie lalo, jak siadziesz mniej tak czy siak podpaski w ruch...

trochę obok tematu, ale jak czytam niektóre posty to uważam, ze są osoby, którym w życiu nic się nie przydarzyło, zawsze było czysto i pachnąco, czego im serdecznie życzę. Bo super jakaśtam moderatorko, powiedzmy, ze miałaś wypadek. I co? najpierw prysznic, przebranie w super ciuchy i fryzjer i dopiero erka może cie zabierać buhahahahahah

Gość mandarynka78
najwazniejsze zeby w takiej sytuacji nie wpadac w panike, po odejsciu wod do ilus godzin dzidzius musi sie urodzic

o ja pierdziele ojojoj oblesna to jest twoja morda, zapomnialas hasła do swojego nicku napisz na czarno wariatko

Impuls - było sobie pieluchę założyć, jak przeciekasz. Ble, kto to potem sprzątał? Skąd się biorą takie syfiary :o

Gość Asia K.
e, o co chodzi wam z tym ślimakiem dziewczyny? Posrało was?

mi tez wody odeszly w domu, malo ich bylo spokojnie sie spakowalam, obejrzalam 2x zawartosc torby zeby niczego nie zapomniej , zajrzalalam jeszcze na forum :-P a co trzeba sie podzielic nowinami :-D jak dojechalam na porodowke to na fotelu tak mi wody chlusnely ze o malo sie nie poślizgnęłam na nich zeskakujac z fotela madonna :-o przeciez napisala ze jej przeciekla, a co moze miala stanac na srodku koryatrza zeby sobie zmienic podklad??? zreszta u nas (nie wiem jak u Was) od sprzatania sa panie sprzataczki ja tez nie wycieralam podlogi po moich wodach :-D haha ale dobre :-D