Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysiaaaaaaaaaaaaaaaa

brzydki oddech!! na diecie! ahhhhh!!!!

Polecane posty

dziewczyny co to ma byc! tez tak macie czy to tylko ja??? jem ok. 1000 kalorii dziennie, do tego cwicze, nie jem po 18, chudne sobie, ale co z tym oddechem? przeciez musze sie odchudzac ale no nie mozna rzuc gumy caly czas bo w koncu co z kontaktami z mezczyznami? calowanie itd. macie jakies sposoby? czytalam, ze niby jak organizm sie oczyszcza to toksyny sa uwalniane takze moze to dlatego. wiem ze jak zaczne jesc wiecej to problem zniknie ale nie chce tak zrobic.. pomozcie!!!!!!!!!!

Gość a ja się nie odchudzam
mam zdrowe zęby, myję je po kilka razy dziennie, dość często żuję gumę a mimo to mam nieświeży oddech :O I co ja mam zrobić? Ty chociaż wiesz, w czym problem

no ja nie wiem juz sama, przykro mi, bo wiem to jest straszne, ja caly czas non stop zuje gume i zaczynam myslec ze moze sie uzaleznilam czy cos i teraz jak jej nie mam w buzi to brzydko mi pachnie z ust.. wiesz taki chwyt, zebys siegnela po nastepna.. moze specjalnie te firmy tak robia no BOZE juz sama nie wiem. zauwazylam ze jak jem duzo wegli i czesto to problemu nie ma, ale bez przesady musze schudnac a tak sie nie da

up up up no blagam dziewczyny!! doradzcie cos, albo powiedzcie chociaz czy tez tak macie mialyscie??

wiesz, ja wiem na pewno, bo sama czuję więc problem nie tkwi w uzależnieniu od gum. Biorę je do ust dopiero, kiedy czuję, że mam nieświeży oddech. Ja myślę, że mam jakies problemy trawienne (załatwiam się raz w tygodniu:O), słychać różne odgłosy. Było lepiej jak latem wypijałam do 2l wody niegazowanej

Gość a zbadajcie sobie migdałki
jak się bakterie na nich gromadza też capi z buźki:)

Gość uir5yfnbgnyt
organizm się oczyszcza...

Gość verdinka
To nie ma nic wspolnego z oczyszczaniem, musisz miec cos z zoladkiem. Moze wcale dobrze sie nie odzywiasz.

no tez nad tym myślałam. to trzeba zrobić jakiś wymaz tak?

Gość uir5yfnbgnyt
Wiele osób zdaje sobie sprawę, że powinniśmy od­truwać organizm, ale wią­że się to często z nieprzy­jemnymi odczuciami, na przykład nasza skóra wydziela więcej tłuszczu, zapach potu się zmienia... Trudno to zaakceptować. To jest rezultat detok­sykacji. Pozbywając się toksyn na przykład częściej się pocimy. Skóra jest przecież częścią odtru­wającego się organizmu, a zarazem największym organem naszego ciała. Nerki, wątroba, jelita i płuca biorą udział w usuwaniu zakumu­lowanych toksyn. Czasami jednak nie dają sobie rady z dużą ich ilo­ścią. Co się wtedy dzieje? Pojawia się brzydki zapach skóry i przykry oddech. Musimy zrozumieć, że tak się będzie działo do czasu, dopóki organizm całkowicie się nie oczy­ści. Istnieją oczywiście różne formy detoksykacji - łagodna i intensyw­na Osoby, które nie mogą się pod­dać intensywnemu oczyszczaniu, czego doraźnym rezultatem są wła­śnie między innymi nieprzyjem­ny oddech czy zapach potu, muszą wybrać wariant łagodny. Oznacza to, że zamiast odtruwać się przez miesiąc, może im to zająć pół roku. A zatem, jeśli nie jesteśmy w stanie zdecydować się na szybką detok­sykację, musimy to zrobić powoli, krok po kroku, w łagodnej formie np. za pomocą Alveo.

a ja wlasnie nie mam problemow z wyproznianiem, robie to codziennie raczej, pije 1-2 litrow wody, 1 l zielonej i 1 litr czerwonej herbaty. nie wiem no. koszmar. a z tymi gumami to chodzilo mi o to ze dawniej jak sie odchudzalam w podobny sposob i wogole nie zulam gum np nie wiem zdarzalo mi sie raz w tyodniu miec gume w buzi to NIGDY mi nie pachnialo brzydko z ust! NIGDY no wiadomo chyba ze duzo czosnku albo cebuli zjadlam ale tak normalnie to wogole. wiec nie wiem, bo gumy zaczelam zuc zeby miec cos w buzi po prostu i oszukac glod, i odtad zaczely sie problemy z oddechem! wiec nie mialam tak ze wiesz najpierw nieswiezy oddech pozniej guma. tylko gumy caly czas a pozniej dopiero zauwazylam ze jak NIE MAM gumy w buzi to mi jedzie. sorry ze tak niechlujnie to napisalam ale staram sie szybko przelac mysli tutaj.

wlasnie dobrze sie odzywiam. jestem wegetarianka od dawna, jem duzo warzyw jesli pieczywo to tylko ciemne, owoce itd. wszystko raczej jest ok z dieta. czyli co konkretnie powinnam zrobic uir5yfnbgnyt??????

Gość verdinka
Litr czerwonej herbaty dziennie? Troche przesadzasz, czerwonej herbaty nie mozna pic za duzo.

dlaczego nie?? lece dziewczyny, czekam na wiecej odpowiedzi, dzieki!! zajrze jutro!

Gość neguje wszystko
ja tam myje zeby po każdym posiłku, nie jadam mięsa detoks robie raz na 3 miesiace i nie mam problemów z nieświeżym oddechem

Gość iustynka
Oddech może odświeżyć chlorofil. Barwnik który jest w zielonych warzywach. Żuj sobie natkę pietruszki po kolacji. I pij czasem zieloną herbatę zamiast czerwonej bo zbyt duża ilośc ci może zaszkodzić.