Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieDoZycia

smutno

Polecane posty

Gość NieDoZycia

mam na imie Paulina mam 18lat.. hmm nie wiem jak mam zacząć.. hmm.. 4lata temu gdy pierwszy raz wyyjechalam na ferie do rodzicow do Austri [nie bede opowiadala calej sytuacji] pocalowalam sie z pewnym chlopakiem.. to byl moj pierwszy pocałune.. mieszkalam caly czas w Polsce i nie moglam znaleść sobie chlopaka bo caly czas myslalam o nim.. teraz 4miesiace temu przeprowadzilam sie do mamy do Austri.. widzialam sie z tym chlopakiem.. nie oglam nawet otworzyc buzi bo cala sie trzęsłam. motylki.. ale wiem ze on nic do mnie nie czuje..:( mam problemy z jezykiem.. moja kolezanka powiedziala mi ze moze nie hce byc ze mna dlatego bo malo mowie.. to prawda jak przy niem jestem to wstydze sie otworzyc buzie..:( przez te cztery lata nie dawalam sobie ze soba rady.. próbowalam znalesc kogos innego ale sie nie udawalo.. powiem jeszcze ze cztwry lata temu on mnie namawial zeby zostala w Austri ale nie moglam..:| wiem ze uwaza mnie za atrakcyjna dziewczyne.. szczupla wysoka brunetka.. próbowalam jakos na krotkie miniówki.. przez przypadek go dotknac..:( widze sie z nim raz na jakis czas.. hmm.. raz na dwa tygodnie.. dlatego ze nasi rodzice sie znaja.. czasem i dziemy do kina.. ale nie sami ja on moja kolezanka i jeszcze inny chlopak gdy nasi rodzice sie spotykaja...ale wtedy nie moge sie odezwac wstydze sie ze sie myle jak mowie,,:( ;(;( moze sie wydawac glupia historia.. ale to naprawde meczoce ja go tak kocham;( przepraszam za bledy nigdy nie bylam dobra z ort.

Gość Oneeek 2020
no tak smutna historia... ale nie wstydz sie mowic... hmm gdyby ktos przyjechal do Polski i nie umial dobrze mowic smialabys sie? raczej nie... dasz rade...:) jesli przez 4lata jestes zakochana.. rob cos z tym.. bo bedziesz zalowala

Gość NieDoZycia
dodam że ten chłopak był 56 letnim mężczyzną typu bears

Gość NieDoZycia
dodam to.. ze jest mi przykro.. i podszyw sie nie udal

Gość NieDoZycia
A jego pradziadek byl bratem samego Hitlera