Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwirka342

Bac sie czy nie bać?

Polecane posty

Gość elwirka342

Mój chłopak nigdy mnie nie szanował... Miałam już dość z tego wielka kłótnia, w której nagadał mi okropnych rzeczy i stwierdził, że się rzostajemy... Teraz nagle po kilku dniach zaczął mnie straszyć, że zniszczyłam Mu życie, więc on zniszczy także moje... :( Co o tym wszystkim myślicie? Czy na kimś z was mścił sie partner/partnerka?

Gość elwirka342
Z pojebem? Nie wiem, czy tak go można nazwać... Fakt, wiele można mu zarzucić... Czyli, co powinnam go przepraszać i się godzić, tylko ze strachu?

"Mój chłopak nigdy mnie nie szanował" daj sobie z nim spokój bo skoro ciebie nie szanował

Gość elwirka342
Wiem, miałam zamiar tak zrobić... Ale on najwyraźniej nie ma zamiaru dać sobie spokoju ze mną...

elwirka342 Wiem, miałam zamiar tak zrobić... Ale on najwyraźniej nie ma zamiaru dać sobie spokoju ze mną... a to feler- westchnal seler:O

Gość delmonico
Na razie nic nie rób. Poczekaj, pewnie mu przejdzie. Jeśli nie i będzie Cię dręczył, to zgłoś to na policję. Moja koleżanka tak zrobiła - facet dostał zakaz kontaktowania się z nią.

Gość elwirka342
Wiesz, on raczej zagraża mi, że narobi mi wstydu, tak, że nie wyjdę z domu... Będę musiała zrezygnować ze studiów, itd.