Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewinnakk

Prosze o rady!!!!

Polecane posty

Gość niewinnakk

Witam, Chcialabym przedstawic sytuacje. Otoz spoznia mi sie 10 dni miesiaczka, dokladnie 10 dni temu wyjechalam za granice i jestem teraz caly czas w innym kraju, na dodatek mam grype. Test ciazowy robilam, coprawda ze stresu nie wytrzymalam i nie zrobilam go rano, ale wyszedl negatywny. Wspolzylam tylko jeden raz w dni nieplodne, zabezpieczajac sie prezerwatywa a na dodatek partner konczyl poza mna. Czy spozniajacy sie okres to moze byc wynik meczacej podrozy, zmiany klimatu i choroby? Ile moze sie spozniac? Jakie macie doswiadczenia?? Bardzo sie martwie, ale ciaza chyba nie jest mozliwa...

Gość malla12341234
nie martw się ;) gdy wyjechałam za granicę również spóźniał mi się okres z powodu zmiany klimatu, męczacej podrózy itp ;) czekaj spokojnie na okres i się nie martw, bo to napewno nie ciąża :) pozdrawiam

Gość malla12341234
tym bardziej, ze masz grype, to miesiączka się spóźnia ;)

Gość gghdtj
Prosze o wiecej opinii. Komu i ile sie spoznila miesiaczka przez wyjazd?? Leca kolejne dni a ja sie zamartwiam :(

Gość malla12341234
nie wiem czym ty sie martwisz dziewczyno ;] wspolzylas w dni nieplodne, z prezerwatywa i skonczyl poza toba to nie masz powodow do obaw. ja to siedze i sie martwie bo pekla nam prezerwatywa w dni najbardziej plodne... bralam escapelle ale miesiaczki ani widu ani slychu... choc juz powinnam ja miec...

Gość mała ktora tego nie rozumie
nie nie jestes w ciazy to co napisano powyzej to racja czy ty tego nie potrafisz zrozumiec????????????????? to naturalne w podrozy jak moglas zajsc skoro byla guma i skoro nie skonczyl w tobie??????/ POMYSL!!!!!!!!!!!!!!!!!