Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankul bels

Co myślicie o naszym kraju?

Polecane posty

Gość polizany lizak
jest do bani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość polizany lizak
przez premiera!!!!! 😠

mi sie wydaje, że ten kraj jest roche zasyfiony. czemu nie mozemy byc tacy jak przykładowo niemcy czy dania..................:(

Nasz kraj to piiip, oraz piiip, i czuję się tu jak piiip. Politycy to piiip, robia piiiip, jedyne co potrafią to piiip. Społeczeństwo tylko piiip itd. itd.

Gość
Nie znoszę katoli, kraj jest zaśmiecony:(

Gość prezesssssssssssssssssssssssss
NASZ KRAJ JEST SWIETNY :-) :-) PONIEWAZ: MAMY LADNE, LATWE I BARDZO TANIE POLKI = UDANY SEX = SWIETNY KRAJ :-D :-D:-D

Gość kusska
zero dobrze platnej pracy,zero toleracji!!!!

Gość kusska
dlatego nie ma mnie w tym kraju juz od 4 lat:))

Gość
Polacy są zazdrośni, mohery są nawiedzone:(, brak tolerancji, hipokryzja, obłuda

Gdzie nie spojrzeć WREDOTA ! Wszyscy ludzie są dla siebie niemili. Może jest wyjątkiem obsługa w restauraj=cjach i kawiarniach.

Lubię :D Ma swoje minusy, ale ma plusy :) Dopiero zaczynający się rozpad rodziny, rozwydrzenie szacownej młodzieży i szalony konsumpcjonizm :p

A ja uwielbiam go- choć nie jest łątwy a i ludzie są nie do wytrzymania, zawsze uwielbiam tu wracać! I czuje że tutaj jest mój dom, prawdziwy taki:)

że jest beznadziejny. Jakbym po moich studiach pracowała np w niemczech zarabiałabym 10 razy tyle co w polsce,albo i więcej :/ Pocieszam się tylko tym ,że mogłam się urodzić np na Białorusi ,albo w mozambiku

Poza tym polacy są strasznie zawistni i zazdrośni. Nie wszyscy ,ale większość z nich.Szkoda ,że nie mogę się wyprowadzić :(

Co do Polaków, to lubią narzekac :classic_cool: Co widac powyzej. Trzeba jednak przyznac, ze większosc jest całkiem miła i szlachetna ;)

Ja też lube Polskę ze zwględu na to że jest tu moja rodzina i tu sie urodziłam, wychowałam, mieszkam. Ale nie moge znieść tego, że nasz prezydent chciał sobie sprawić a może i sprawił nie wiem chodnik podgrzewany bo wyrżnoł orła i zlamal se reke a tymczasem tysiące innych cludzi umiera z głodu i zimna. Wszędzie są ludzie niemili. Patrzą tylko w swoją przyszłość a nie patrzą na innych. Pozatym zarabiamy tak skromnie, że nie stać nas na większość rzeczy jakie maja inne rodziny z innych krajów..........to moja opinia :)

Gość fajny34latek
dno jestem tutaj tylko ze względu na pracę

ja mieszkam za granicą więc mam w dupie i nic nie myslę ale o zdanie można by zapytać moją Mamę która w wieku 55 lat musi zapierniczać na nocnej zmianie w sortowni gazet bo z renty ( 500zł ) nawet nie stać ją na wykupienie leków na dokładkę mieszka z moim bratem i jego 5 osobową rodzinką bo nie mają gdzie się podziać , noramlnie Eldorado , żyć nie umierać :/ goły instynkt Ty lepiej zapytaj gdzie podziali się ci co lataja po forach polonijnych i ciągle pieją jak to cudownie w tym naszym kraju no ale wyjechani niech nie wracają bo nikt ich w tym dobrobycie nie potrzebuje ;) no i dodam jeszcze że ich zdaniem w PL kazdy sobie świetnie radzi a całe buractwo wyjechało za granicę więc nie rozumiem skąd tu tyle negatywnych opinii na temat polskiej rzeczywistści a może jednak to prawda i nie ma tego Eldorado ?! pytanie retoryczne , oczywiście znam świetnie realia i przykro tylko że ludzie ciężko pracujący całe życie w jesieni swojej egzystencji muszą liczyć na rodzinę bo inaczej nie mają na opał zimą na leki pozwalające choć odrobine uśmierzyć ich dolegliwości na jedzenie czy na opłaty jak np. mój Dziadek ... czarna rozpacz :(

Gość Italia Pl 24
kocham Polske, bo dla mnie Polska to gory, morze, przyroda ale nie lubie w Polsce naszej wladzy i tego, do czego doprowadzaja oraz Polakow, uwazam, ze jestesmy smutni, wciaz tylko narzekamy i nie potrafimy przyjmowac krytyki.

Gość kraj jak kraj
idealnych nie ma, ale lepiej niz np w Iraku, Afganistanie, Albanii, w krajach afrykanskich - wiele by wymieniac.