Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankul bels

Co myślicie o naszym kraju?

Polecane posty

Gość mam komforta
Bo nie mysle . Przyczyna nie myslenia jest taka ,ze jak tylko zaczne to mam takiego wkurwa ze zwieracze dretwieja :P

Gość
Kocham Polskę, bo mamy morze, Mazury, dużo lasów, w Holandi nie ma dużo drzew.

słowiczka Polska geograficznie to bardzo ładny kraj tylko szkoda że tak trudno się w nim żyje :(

Gość
To prawda ciężko się żyje, moja siostra pracuje w Holandii, zarabia na dom, ciężką ma harówkę przy różach:(

to paranoja żeby obywatele byli zmuszani przez warunki ekonomiczne do migracji za pracą tylko po to aby rodzinę w PL było stać na opłaty ale taki jeden z drugim na cieplutkim stołeczku ma to głeboko w dupie , po co się martwić jak obywatelom zapewnić lepsze zycie, najlepiej samemu się nachapać ewentualnie poprzepychać się z kims o miejsce w samolocie , dla mnie to żenada , nie wrócę do kraju choć brakuje mi tych wspomnianych pięknych miejsc , nie wrócę bo od mojego urodzenia nic się tam nie zmieniło i nie zmieni , ponad 30 letni kryzys jak trwał tak trwa tylko kolejne rządy budują sobie za pieniadze obywateli wygodne wille na emeryturki :(

Ten kaczyński to niech do magdonalda idzie zaobaczy co ludzie jedzą bo nie mają nic innego do żarcia.