Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielonooka Martaa

Zadzwonilam do niego - i co dalej ??

Polecane posty

Gość Zielonooka Martaa

Witam, Poklocilam sie z moim chlopakiem. Nie mielismy kontaktu od 10 dni. Wczoraj do niego zadzwonilam po 21:00. Zapytal mnie, czy cos sie sie stalo, ze dzwonie do niego. Bo myslal, ze ja juz nie chce sie z nim spotykac. Zaczal na mnie wrzeszczec, ze go po raz kolejny wygonilam z domu. Ze jak tak dalej ma to tak wygladac, to on woli byc sam. Byl bardzo zly, cos tam nawet przeklal pod nosem. Zapytalam sie, czy juz nie chce sie ze mna spotykac, a on nie odpowiedzial, przez chwile byla cisza, a pozniej powiedzial, ze jedzie autobusem i nie jest to rozmowa na teleon. Wiec skonczylam rozmowe. Od wczorajszego wieczora, od 21 nie odzywa sie do mnie. Co mam myslec ? Co oznacza jego zachowanie ? Pomozcie :-(

Gość osoba_trzecia
Że kocha cię szalenie i zyć bez ciebie nie może :P

Gość ojojojojojjjjj
niedzwoń więcej do niego ty - wykonałaś ruch więc czekaj teraz na reakcję z jego strony - staraj się żyć normlanie itd - jak kocha to wróci , jak niewróci tzn że niebył wart i być może w taki sposób kiedyś skończyło by się wasze małżeństwo więc lepiej wcześniej niż na poźno...

Gość liszkaaaaa
szarooka marta mysli, ze koles sie troszke zdezorientowal. mysla, ze skoro sie poklociliscie, nie odzywasz sie to znaczy koniec moze sobie musi pojaskiniowac troszke, tak po mesku czasem to jets potrzebne kazdemu trzeba czekacccccccc

Gość Zielonooka Martaa
chyba sie chce ze mna rozstac raczej :-(