Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego wlasnie ja

czy faceci chca tylko szczuple??

Polecane posty

Gość no i to mnie wkurza
EMTI no ja tez naleze do "puszystych" niestety... mam 172cm i 72kg;/ puszysta???????? w glowach wam sie pierdoli od tych gazet z gwaizdami jak patyki 72kg dla tak wysokiej kobiety to normalna waga tylko trzeba dbac zeby nie wisialo nic

Gość dlaczego wlasnie ja
no ja raczej mam nadwage, bez kitu, smiech jak sie slyszy ze 172/67 to kurcze nadwaga. to ja juz sie powinnam dawno powiesic.

Gość katerynka
e tam, kazdy znajdzie sobie kogos, kwestia szczescia

Gość no i to mnie wkurza
no ja tez tak patrze ze chyba czas line wybierac i to taką mocniejszą bo nie wiem czy jakas moje kg wytrzyma w tych czasach wszystko robią dla szczuplaczkow to moze i liny wątłe

Gość norbert kowalik
sprzedam kamienice w scislym centrum Ciechanowa

Gość mam podobnie...
także niestety jestem "puszysta"... mam 175cm i 74kg;/ od roku jestem sama...

nadwagę ma się (wg "lekarzy")jeśli BMI wynosi 24 (to jest GRANICA nadwagi I stopnia, za ideał przyjmuje się wartość 21)

Gość plamplamplam
a ja 165cm/63kg...powiedźcie szczerze - to bardzo dużo?? nie wiem czy jest źle czy dobrze...duzo trenuje (4 razy w tyg), jem normalnie (nie jem słodyczy, bo nie lubie, fast foodów również) a mimo to aż tyle waze...i mam zbyt gruba dolna czesc ciała, chociaz juz nie wiem jak mam to zrzucic:O

Gość no i to mnie wkurza
wiekszosc bab to jest sama chyba dlatego ze wiecznie jest niezadowolona z tego jak wyglada a nie dlatego ze wazy tyle a tyle

Gość niteczka987
od kiedy pamietam czyli od dojrzewania a to juz bedzie ponad 10 lat, mam wskaznim wagi tak w granicach BMI 30-34. choc nikt by mi nie dal ze waze az tyle. i nie narzekam na brak zainteresowania.

Gość no i to mnie wkurza
Levviatan nie wysilaj się jak bedzie taka chciala sie uzalac nad swoimi 63kg to bedzie nawet jak jej kazdy bedzie mowil ze jest ok

Gość Facet jakich wielu
Większość facetów preferuje SZCZUPŁE dziewczyny, a nie chude i nie puszyste. Są po prostu pociągające - wcięcie w talii, długie, zgrabne nogi, fajnie jak jeszcze jest biust, powiedzmy miseczka C w górę. Ale ideałów i tak nie ma, tak samo wśród facetów. A na pewno są też i amatorzy dziewczyn bardziej "przy kości". Z tym, że trzeba też szczerze dodać, że choćby dziewczyna miała najwspanialszy charakter, poczucie humory, inteligencję, ale jest puszysta, a facet akurat bardzo zwraca uwagę na figurę, to nic nie da się zrobić, nie będą razem. I nie wińcie facetów, że są wzrokowcami, takich stworzyła nas natura, my sobie tego sami nie wybieraliśmy.

Gość no i to mnie wkurza
tylko ze nie kazda "puszysta" /nie znosze tego wyrazu brzmi jak okreslenie moherowego bereta:p/ jest jak kolek ciosana ja mam wciętą talię biust i zgrabne łydki jestem proporcjonalna wkurza mnie ze wiekszoc ludzi uogolnia i jak juz ktos pokazuje zdj.jakiejs grubej kobiety to jest to xxxxl albo znow przeginają jak te panny co mają normalną wagę tylko nie równo pod kopulka

Gość ADRIANA666
prawda jest taka..ze to kobiety wmawiaja sobie,ze faceci nie lubia szczuplych kobiet...to bzdura tak i jak i to,ze wola kobiety nieumalowane, naturalne..przestanmy sie w koncu oszukiwac!! bo za kim sie ogladaja na ulicach? gapia w tv?! za wypielegnowanymi, ladnymi ,zadbanymi laskami ktore przypominaja modelki! niestety..brutalne ale prawdziwe...

Gość a ja...uwazam
facet jakich wielu...szczupła ze zgrabnymi nogami i miseczką C? chory na glowe jestes....szczupla nie ma cyckow w rozmiarze miseczki C.....chyba ze ma sztuczne....no ale coz jak lubisz silikon to powodzenia...

Szczupła nie ma miseczki C chyba, że sztuczne ? Co za idiotka napisała:classic_cool: to ze ty masz miseczke B i BMI 34 to nie oznacza ze niemozliwoscia jest to zeby szczuplutka zgrabniutka dziewczyna miala miseczke C albo wieksza:-o Co za debilka - takie to powinno sie przymusowo leczyc w psychiatryku :-o

Gość ej hszonszcz
a bez wyzwisk to juz nie dało się napisac zadnego posta ?

Gość jasne ze sa
moj Mis wiecznie mowi jedz skarbie chuda jestes i wiem, ze mowi powaznie, bo tylko slysze : moglabys przytyc, lubie zlapac za cialko i takie tam ... nie jestem chudzielcem waze 61kg przy 174, dla niego za malo. No coz musze przytyc ;) bo jeszcze sobie inna znajdzie :(