Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaaaaaa

cooo sie mogłoo stac?!

Polecane posty

Gość przerażonaaaaaa

o 20 wyszedł na zakupy jest 22 dzwonie do niego po pol godzinie odbiera i mowi szeptem pytam sie go gdzie jest a ten że nie wie... ja juz przerażona.. pytam sie go co sie stało a ten że nie wie i ciągle mowi szeptem w końcu sie rozłączylismy bo mi kasy zabrakło na koncie..... coo jaaaa mam robić?! nie wiem co sie dzieje nie wiem czy mnie wkreca czy cos mu sie stało......... nie mam nic na koncie..... boże. nawet nie wiem gdzie jest

Gość fyuif
skoro odbiera to może też zadzwonić, albo cię wkręca albo ty nas wkręcasz

Gość jest u kochanki P

Gość eskami
A ile zguba ma lat? Obstawiam, że poszedł z kumplami na piwo i głupa tnie, bo wie, że nie przyjdzie na czas. Po prostu jeszcze nie wymyślił tej "prawdziwej" historyjki.

Gość przerażonaaaaaa
nie wkrecam sory ale jakos mi nie do żartow teraz;/ a on do mnie "gdzie podswietlić telefon bo naciskam i mi nie działa.." matko ja nie wiem co mam robic.. mowie mu ze jak sobie robi jaja to go zabije i niech lepiej teraz mowi a ten "pojebalo cie?" z takim przerazeniem;/ Jezu;/

Gość fyuif
a sam chciał iść na zakupy czy to ty go posłałaś?

Gość idz doladuj konto
i zadzwon jeszcze raz

Gość przerażonaaaaaa
20 lat no ale co z tego jezu nie poszedł do kochanki ja czuje ze cos sie stało;/ juz od godziny jakos nerwowa chodze.;/ nie wiem co mam robic;/ jezu tak chcialabym żeby teraz przyszedł i powiedzial ze zartował

Gość tekabondo
dzwon i mow nam co sie dzieje

Gość przerażonaaaaaa
no wlasnie ja go posłałam;/ a juz wszedzie blisko mam sklepy pozamykane jezuuuuuuuu.......

Gość zadzwoń jeszcze raz

Gość tekabondo
zadzwon na policje..jesli to glupi zart to bedzie mial nauczke a jesli nie to mu mozesz zycie uratowac

Gość przerażonaaaaaa
a moze wysle mu esa z neta jezu nie iwem co robic moze glupie pomysly ale ja nie wiem.. matkoooooooooo;/

Gość tekabondo
posluchaj mnie a jak juz sie wyjasni to napisz bom ciekawa

Gość ojojojojojjjjj
jeśli jesteś np w erze to skorzystaj ze śledzika - czy jak to się nazwya np. Wyślij SMS-a z numerem telefonu (Heyah lub Era) osoby, którą chcesz zlokalizować na nr 7108 (jeżeli chcesz otrzymać MMS z mapką, nr szukanego telefonu poprzedź literką M i spacją np. M 888001002) lub znajdź odpowiednią opcję w go-Card Jeżeli osoba, którą chcesz namierzyć, udziela Ci zgody na zlokalizowanie, zależnie od wysłanej komendy otrzymasz: SMS-a z lokalizacją szukanej osoby (nazwą miejscowości, ulicy, bliskiego obiektu) lub MMS-a z mapą, na której zaznaczona będzie ta lokalizacja Odszukany również otrzyma SMS-a z informacją, że go znalazłeś! w ten sposób on jak ci odp to bedziesz wiedziała gdzie jest a jak nie tzn że robi sobie żarty

Gość idz doladuj konto
a nie mozesz doladowac przez internet albo zadzwonic do niego z telefonu stacjonarnego? i nie rozumiem tego "o 20 wyszedł na zakupy jest 22 dzwonie do niego po pol godzinie"

Gość tekabondo
o od kiedy taka opcja jest ? bardzo dobre,...przydatne przy porwaniach

Gość eskami
ja nie rozumiem tego co on mówił, przecież gdyby mu się coś stało, to przede wszystkim powiedziałby ci co się dzieje, tak myślę. A on się zastanawia jak podśwoetlić telefon? Dziwne to jakieś, nie wydaje wam się ,że się niefajnie wygłupia? Poślij mu smsa, że na policję idziesz. A on nie ma nic na koncie, żeby do ciebie zadzwonić?

Gość tekabondo
o 22 zaczela dzownic chyba

Sory nie chce ci nic mówić ale ty lepiej idź go szukaj a nie siedz na kafeteri.................dobrze ci radze

Gość tekabondo
matko powiedz ze idziesz na policje i zobaczymy czy ci zabroni

Gość przerażonaaaaaa
NAKOPIE MU DO DUPY://///// zadzwoniiiiiił "czemu nie spisz?" oczywiscie jego "zakupy" wyglądały tak ze poszedł na wódke;/ coo za palant mam ochote go udusic;/

Gość fyuif
dla tej co czyta bez zrozumienia "dzwonie do niego po pol godzinie odbiera i mowi " co oznacza, że przez pół godziny się próbowała dodzwonić, aż w końcu odebrał. Spałaś jak na polskim przerabiali co podmiot liryczny miał na myśli??

dokladnie, popros jakiegos znajomego zeby do niego zadzwonil, albo najlepiej zadzwon z jakiegos nr ktorego on nie zna, wtedy sie okaze czy sciamnia czy nie

Gość idz doladuj konto
a w ogole cos mi tu nie gra, bo autorka jest jakos malo zaradna jak na taka sytuacje, zamiast siedziec na kafe powinna poruszyc niebo i ziemie zeby dowiedziec co sie stalo, np. jak to zasugerowal amant wyslalaby z netu smsa do znajomego z prosba zeby zadzwonil do jej chlopaka i dowiedzial/a sie czy wszystko z nim ok

Gość JA TEŻ MU NAKOPIE..
.., bezmyślny dureń!!!