Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lesszkoo

Dziewczyny czy byłybyście zdolene do czegoś takiego dla ukochanego faceta??

Polecane posty

Gość Nokia21
A ja się nie zgodzę z przedmowczynią w jednej kwestii, ja się właśnie nauczyłam, bo mój facet troche to 'wymógł' w sensie, że sterował moją głową, przytrzymywał i nauczylam sie troche na takiej zasadzie jak metoda nauki pływania przez wepchnięcie do basenu. Teraz już umiem to zrobić w każdej pozycji. Jednak to co najważniejsze to chęci, jeśłi robisz to bo cchesz sprawić swojemu facetowi przyjemność to ci wyjdzie, jeśłi lód to dla CIebei niemiły obowiązek to będzie ciężej... trzeba się wyluzować.

Gość Paolaaa0
Oki oczywiście każdy ma swój na to sposób ja tylko powiedziałam jak ja do tego doszłam. No ale jak się czujesz/czujecie mając go całego w swoim gardle czy to dla was upodlenie bo jeśli tak to nie róbcie tego, a jeśli to coś co chcecie dać facetowi lub staracie się mu to dać to próbujcie - korzyści dla obojga gwarantowane dla Ciebie też jako dziewczyny bo wiesz, że dajesz jemu coś o czym marzył, a Ty to urzeczywistniasz dla mnie to jest piękne i gadki w stylu, że sie upodlam wogóle mnie nie przekonują bo tak nie myślę i wiem, że partner mnie do tego nie zmusza tylko prosi mnie o to, a ja potrafię go zaspokoić w 100%:)

Gość Nokia21
Paollaaa dobrze mówisz, mnie to sprawia radość, źe on odlatuje, że mówi mi jak mu dobrze. To jest piękne, to jest miłość :D

Gość Paolaaa0
No wreszcie dziewczyna co umie się do tego przyznać...cieszę się, że tak do tego podchodzisz. A powiedz mi czy ten filmik co zamieścił Lesszkoo Cię obrzydza np? Bo ja Ci szczerze powiem, że mnie on podnieca i jest rzeczywiście bardzo fajnie jest zrobiony tzn nie tak brutalnie tylko spokojnie, delikatnie i pięknie tak jak to powinno wyglądać:) Nawet mnie ta sperma na końcu nie obrzydza bo to tak naturalnie jest pokazane, że on dochodzi w niej, ona tego chce...

Gość Nokia21
Hehe filmik jest spoko, ale znam lepsze, ja chyba wolę troche ostrzejsze z lementem face fucking, ale calosciowo jednak gdy to laska kontroluje sytuację. Ogolnie robienie loda jest fajne, bo ma się kontrolę nad facetem, Ty decydujesz jak to robisz, możesz sie czasem podroczyc, możesz zmienić tempo, ruchy, lizać całego, brać do buzi główke a wreszcie robić głębokie gardło... A co powiesz na lizanie jąder? ostatnio poprosil mnie o to facet, oplótł moje ramiona nogami i był w takiej pozycji, że miałam dostęp do jego jajeczek. Ssałam je i sprawiało mi to rpzyjemność.

Gość kizia mizia111
jezu jak ona to robi;D

Gość KaziuuG
No jak to jak - poprostu bosko!! Nie dziwujcie się tak tylko spróbujcie dać z siebie więcej jak widać się da!! ;)

Gość Sylka024
Kurcze musze przyznać, że akurat ten filmik wygląda dosyć apetycznie, bo inne jakie wydziałam do tej pory są beznadziejne i odrażające. Po obejrzeniu tego filmu zaczynam się zastanawiać czy nie spróbować tego z moim miśkiem tylko właśnie boje się, że tak jak na filmie nie dam rady i może mnie za bardzo naciągać...może ktoś coś poradzić jakaś dziewczyna co się tego uczyła jakie były początki i jak sobie z tym poradziała??

Gość Filmik spoko ale jak praktyka