Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llloooppppoo

co o tym myslicie

Polecane posty

Gość llloooppppoo

moj chlopak kilka razy mnie oklamal w dosyc w azymch sprawach wiec moje zaufanie do niego jest teraz bardzo ograniczone w zwiazku z tym prosilam aby nie wychodzil do knajp z kumplami nocami bezemnie, on stwierdzil ze tak nie potrafi i jesli mamy byc ze soba to musze to zaakceptowac. Co powinnam zrobic? nie chcialabym zebysmy sie rozstali ale nie bede si dobrze czuc wiedzac ze bawi sie beze mnie po tym wszystkim

Gość Maupa maupowata
facet czasem potrzebuje "swojej jaskini",nie zakładaj mu smyczy na szyję bo to się obróci przeciwko Tobie a on poczuje się osaczony.On idzie do klubu to Ty znajdź też jakiś pomysł na spędzenie czasu,może damskie pogaduchy?

Gość llloooppppoo
2 calkiem rozne wypowieudzi;/ moze ktos jeszcze?

Gość kola55
Skoro mu nie ufasz to jaki to ma sens?

a dlaczego nie możesz chodzić z nim? wiązanie i zmuszanie kogoś do czegoś na pewno nie zda egzaminu :D tylko będzie kłamał albo cię w końcu rzuci bo będzie miał dość inwigilacji

Gość llloooppppoo
nie moge bo on nie chce, mowi ze czasem chce isc sam z kolegami ;/

no i chyba ok... ale też kiedy indziej chodzicie gdzieś razem? w końcu nie jesteście bliźniętami syjamskimi ty chyba też masz jakieś swoje życie, koleżanki wyjśca na które go nei zabierasz? a jak nei masz to moze czas mieć :P

Gość llloooppppoo
wychodze ale nie na cale noce,wiec chyba nie mam wyboru i powinnam mu zaufac

To zalezy czy jetescie malzenstwem, czy mieszkacie razem. Wychodzenie na cala noc to troche co innego niz wychodzenie na spotkanie z kumplami. Widac facet sie jeszcze nie wyszumial. Mozesz to tolerowac liczac ze kiedys sie w koncu wyszumi, albo sie na to nie zgadzac. Jezeli miedzy wami jest ok. to jestem bardziej za wyszumieniem sie. Kwestia jest inna. Ile razem spedzacie ze soba czasu? Czy interesujeci sie soba?