Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjgj

Właśnie odkryłam hasło swojego faceta

Polecane posty

Gość hjhjgj

I to imie kobiece do tego nie moje ... Mam zacząć się martwić ?

Gość uwazajjjj
zacznij, pewnie myslal ze na nie nie wpadniesz? a tak z ciekawosci - jak to zrobilas?

Gość greentommelise
ja stawiam, że to imię pierwszej miłości - bo tego nigdy się nie zapomina.. nie musisz się martwić.. i tak nie możesz nic zrobić, bo przyznałabyś się do szpiegowania..

Gość jakie to imie

Gość hjhjgj
hasło do gg ale widze ze ma je wszędzie takie samo.Sciągnełam z internetu łamacz haseł.a tu juz na wsępie taki numer Nie znam tej dziewczyny ale ma taką w znajomych na NK ... Mieszkała niedaleko jego domu.Teraz mieszkamy razem w innej dzielnicy miasta. Do tego to zdrobnienie jej imienia :x na naszej klasie jest tak samo zdrobnione .

Gość jestes zerem i tyle
lamac hasla wstyd ... a jakbys sie czula gdyby on wszedl Ci na poczte ? Mialas przynajmniej jakies podstawy ?

Gość hjhjgj
Może i wstyd ale teraz mam powód aby to bacznie obserwować .

Gość jesteś obrzydliwa wiesz
brak słów naprawdę ps. moje hasło to imie męskie - nie związane zupełnie z żadną osobą, Dawno temu w pracy nazwaliśmy tak bezdomnego psa, który przyłaził do nas na kanapki...

Gość skoro jestescie w zwiazku
to chyba jakies zaufanie powinno byc?? ja jestem z moim facetem 4 lata, znamy sie jak lyse konie, on zna wszystkie moje hasla,lacznie z haslem do konta internetowego, tak samo ja znam wszysktkie jego hasla, ale nie wykorzystujemy tego..po prostu sobie ufamy :)

Gość jestes zerem i tyle
Prosze podaj mi namiary na twojego chlopaka ... trzeba go ostrzec przed tak durna dziewucha ;/ Haslo ma pewnie od x lat ... nikt mu sie nie wlamal to znaczy ze bylo dobre, wiec dlatego nie zmienil ;/ Wogole powalone myslenie ... zmieniasz dziewczyne zmien hasla :D

Gość hjhjgj
Tu chodzi oto ze On moje hasła także znał ale ja nie mogłam znać jego .I to skłoniło mnnie aby je poznac .Rozmiawialiśmy o swoich byłych partnerach i nie było zadnej takiej !!!!!

Gość hjhjgj
a ta osoba istnieje i wiem jak wygląda ze zdjęć