Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0x0x0x

CO TO MOŻE BYĆ??

Polecane posty

Gość 0x0x0x

Mam pewien problem... a właściwie, to miałam go wczoraj. Otóż jestem właśnie w połowie mojego cyklu miesiączkowego i zupełnie niespodziewanie wczoraj zauważyłam, że lekko krwawię. Znalazłam na internecie różne informacje na ten temat. Większość z nich mówiła, że krawienie międzymięsiączkowe to objaw ciąży. Z innych się też dowiedziałam, że to mogą być siniaki... Póki co, poza lekkim bólem w podbrzuszu nie mam żadnych dodatkowych objawów. Nie biorę też pigułek antykoncepcyjnych już od ok. 3 lat. Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie też test ciążowy i wynik wyszedł negatywny, chociaż ciąży nie wykluczałam. A do lekarza jestem umówiona dopiero jutro. Mam już dość tych nerwów chciałabym się dowiedzieć wreszcie, skąd się to może brać?!?!

Gość To może byc nadżerka zap.
jajników itp.

Gość 0x0x0x
Z tego, co wiem, to raczej nadżerka odpada. Współżycia nie rozpoczęłam chyba zbyt wcześnie (19l.) i od zawsze mam jednego partnera. Nie mam też żadnych upławów ani nic.

Gość ihahhaha
moze to krwawienie okołoowulacyjne po prostu? Ból podbrzusza, lekkie krwawienie- to moze byc owulacja

Gość 0x0x0x
ale ja zawsze przechodziłam owulację bez szwanku - żadnych dodatkowych bóli nigdy nie miałam..