Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mozna

goraczka

Polecane posty

Gość czy mozna

mam pytanko . czy moge wyjsc na spacer z 9 miesiecznym niemowlem ktore ma goraczke ? Wczoraj bylam z nim u lekarza i powiedzial ze to na zabki . tak wiec nie jest przeziebiony ani nic. tylko ta temperatura. poradzcie

Gość dddddddddddddddddhgg
jak dla mnie dziecko aż tak ząbkujące,że ma gorączke to jest podatny grunt na wszelkie choroby.Ja bym wyszła,ale przed domek ( o ile to nie duża gorączka) albo wcale.Na pewno nie do skupiska ludzi ani innych dzieci

Gość czy mozna
wiec raczej zrezygnujemy bo goraczka jest dosc wysoka 38,5 :(

38,5 to nie jest już stan podgorączkowy:o masz pewnosć ,że to w ogóle od zabków??bo wysoka ta temp.

Gość awe1
Ja bym nie wychodziła ,temperatura jset dość wysoka .Jesteś pewna , czy to ząbki : Może to początek infekcfji .

Nasza pediatra odradza wychodzenie na dwór z gorączką nawet gdy ona ma związek tylko z ząbkowaniem. Organizm jest osłabiony, dziecko też może sie pocić i przeziębienie gotowe.

a tak na zdrowy rozum: jak człowiek ma gorączkę nawet dorosły to czuje sie podle i nie ma ochoty na spacerki,nieprawda?:)

Gość czy mozna
wczoraj bylam u lekarza i tak powiedzial pozatym nic mu nie jest oczywiscie marudzi dziasla gorne ma czerwone wiec mozliwe .

Gość czy mozna
chyba macie racje. a wasze pociechy lagodniej to przechodzily?

Mój synek przechodził bardzo łagodnie. Nigdy bym nie wiedziała, że są jakieś nowe ząbki gdybym regularnie nie sprawdzała. Wychodziły mu po 2-3 naraz. Jak miał 16 m-cy to zaczęły mu wychodzić kiełki i tu zaczął gorączkować też w granicach 38,5 C. Czasem budził się w nocy z płaczem.

Gość awe1
Moje nie miewaly takiej temperatury .

Gość czy mozna
kuba ma juz 2 jedynki na dole . przy ich wyzynaniu nnic mu nie bylo . teraz jest koszmar . noce nie przespane