Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarenna

powinien mąż iśc czy nie?????

Polecane posty

Gość makarenna

W maju jest komunia dziecka mojego męża. Jego zaprosza na obiad , mnie nie. Powinien iść? jak uważacie? Ja szczerze mówiąc czuje się nieco upokorzona, że nie zostałam zaproszona.

Gość Tez chce wypozyczyc
Nie powinien iść.

Gość wybacz ale komunia
to święto rodzinne. Może tamtej rodzinie jest trudno siedzieć przy stole z kimś kto zabrał im ojca i męża?

Gość makarenna
nie zabrałam, byli po rozwodzie juz.

Gość moze nie
nie o to chodzi ze rodzinne ale to jego dziecko...ja tez bym nie zaprosila baby swego bylego...sory

Gość Tez chce wypozyczyc
Jak byli po rozwodzie, a potem zwiazal sie z Toba to powinni i Ciebie zaprosic.

A ja bym zaprosiła...dlaczego nie???? Byli po rozwodzie,sprawa jest jasna ,klarowna i prosta jak drut.Każdy układa sobie życie na nowo kobiety!!!!!

Gość wybacz ale komunia
ok, przepraszam. ale nie dziw się, co niby masz robić na tej komunii? kim jest dla Ciebie to dziecko?

Gość moze nie
popieram amalete

Gość jeśli nie pójdzie to znaczy
że to dupa a nie facet a ciebie powinien kopnąć za drzwi

Gość pivonka
i dobrze ze cie nie zaprosile dziwisz sie?? jak sie bierzesz za zonatego to pozniej musisz ponosic konsekwencje a on jak najbardziej powinien uczestniczyc w komunii swojego dziecka inaczej sobie nie wyobrazam dziecko mu nic nie zawinilo

Gość Tez chce wypozyczyc
Ona krywdzi, a tamta rodzina to ma w d.. tak? Jakby byli fair to by oboje zaprosili, a nie - teraz niech tata wybiera czy pojdzie sam czy nie. Ja na jego miejscu poszlabym do kosciola i czesc. Albo - zadzwonic do zony i sie dogadac, ze przyjdzie z partnerka.

Gość słoniowa
w tym dniu dziecko jest najważniejsze jak ono by się czuło dla niego zawsze najważniejszy będzie tata i mama przynajmniej w tym wieku

Gość makarenna
ale nie piszę, że nie chce puscic męża. po prostu jest mi przykro. uwazam ze sam powienien zadecydowac i nie iść. ja nie bede nic wymuszac.

Gość gacie w paski
ale wy niedojebane jestescie :o co ma byla zona do obecnej :o moja mama zawsze na takie okazje zapraszala tate mojego wraz z zona

Gość Tez chce wypozyczyc
Najlepiej to idzcie razem do kosciola i razem na obiad jakby nigdy nic. A jesli matka dziecka powie, ze masz nie isc na obiad, to ona zepsuje dziecku komunie. Czemu odpowiedzialnosc za zepsucie komunii ma spasc na ojca?

Gość makarenna
a jego dziecko jest u nas czesto i mnie lubi.

Gość wybacz ale komunia
jaasne, na Wigilie niech też do dziecka przyjdzie z obecną żoną, wszyscy podzielą się opłatkiem i będa jedną szczęśliwą rodziną :p

Gość słoniowa
makarenna zachowujesz się jak rozkapryszone dziecko

Gość wybacz ale komunia
też chce wypożyczyć - :D:D tak, jej nie zapraszają, a ona i tak pójdzie :D litości

Gość gacie w paski
skoro sie rozstali nie przez autorke to czemu niby mialby nie przyjsc na te wigilie

Gość makarenna
nie odważe sie wprosić na obiad. Jestem tylko ciekawa co inni sądza o tym. Bo moze jestem przewrazliwona.

Gość faworkowa
­­­­­­­­­­­ dziwia mnie takie kobiety jak autorka :o powinien isc bo to jego dziecko !! :o i raczej normalne i powszechne jest to ze ciebie tam nie chca..jak juz ktos wczesniej napisal dla rodziny moze to byc bolesne doswiadczenie a juz na bank nieprzyjemne

Gość ikra z wesela
ojejku trudno nie zaprosili cie e, ale pomysl o dziecku, wczuj sie przez chwile w sytuacje jego corki,wyobrazasz sobie, ze masz komunie masz te 10 lat i patrzysz, a tata nie przychodzi na komunie.. ja bedac dzieckiem była bym zawiedziona ogromnie

Gość Tez chce wypozyczyc
Dzieki, Gapiszon. Ja bym zaprosila bylego meza z zona. To kwestia KULTURY. Chrzestnego tez zaprosza bez chrzestnej, bo to on jest chrzestnym, a ona nie?

Gość makarenna
tak sobie myśle, ze partner byłej zony bedzie na komunii to dlaczego mnie nie zprosili?