Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszyna89

Młode mamy do 20 lat

Polecane posty

ludzie wrzuccie na luz!! kazdy ma swoje zycie i niech sie martwi o swoja dupe za przeproszeniem. dla jednych priorytetem jest rodzina dla drugich kariera. jesli im sie uklada w zyciu sa zadowolone to dobrze:) nie mowie ze 18 lat to odpowiedni wiek na dziecko bo wbrew pozorom samemu sie jest jeszce gowniarzem,jednak przy dzieciach sie dorosleje. a 18 letnia matka wcale nie ozancza gorsza:)

Gość Scout Finch
Nie mamy dzieci, więc jesteśmy dziewicami? :) Mówiłam: one są jeszcze w gimnazjum i nie zdążyły wyczytać w Bravo, że seks nie służy tylko rozrodowi :)

Gość przemila
ja tez nie mam dzieci, ale nie dostaje piany jak pisze jakas 20 latka czy nawet 18 latka ze w ciazy jest i radzi sobie, jakos, ale radzi. Wiadomo ze nikt w tym wieku nie ma ukonczonej szkoly i porządnej pracy wiec nie ma o czym dyskutować.

Gość przemila
a tak w ogole uparlas sie na to gimnazjum i bravo, niby mialo byc to smieszne, ale chyba nie wyszlo...chyba ze ta druga sie usmiala...ona tez ma jakis problem z tym gimnazjum i bravo.

Gość Scout Finch
Wiadomo ze nikt w tym wieku nie ma ukonczonej szkoly i porządnej pracy wiec nie ma o czym dyskutować. I właśnie dlatego nie powinno się w tym wieku zabierać za robienie bachorów.

Gość przemila
no wiem i ja tez nie popieram tego ze parka bez przyszlosci na chwile obecna, ma pragnienie zrobienia dzidziusia, ale wpadka wpadka i jesli chca sprobowac to uwazam to za odpowiedzialny krok i konsekwentny bo jak sie brali za seks to wiedzieli jak to sie moze skonczyc, a mogli tez usunac ciaze a to by podkreslilo tylko bardziej ten szczeniecy wiek.

jak to nie ma ukończonej szkoły w wieku 20 lat ? może studjów? ale właśnie w tym wieku pisze sie mature jak tehnikum bo jak LO to 19

Gość przemila
bo jak juz pisalam nie popieram aborcji, ale to moje zdanie, ja bym jej nie dokonala, ale kto co robi ze swoim zyciem uwazam to za tego kogos biznes.

Gość ludzie kochani...
jezu kaska wez sobie zajrzyj do slownika bo to az razi- teCHnikum i studiuję...

wlasnie dletego tez jestem tego zdania ze jak sie ktos czuje dorosly zaby brac sie za sex to niech umie tez ponosic za niego konsekwencje. bardziej wkurwiaja mnie panny ktore usówaja niz te ktore chca wychowac.

Gość przemila
kasiulka prosze nie wtrancaj sie nie mowimy o tobie, mialam na mysli kogos w wieku 18 lat. i uwazam ze maturka to nic, zero, null. maturka dziecka nie wyżywisz.

literke c zjadłam czepiacie sie wszystkiego kobiety idzcie niech wam dobrze ktos zrobi to moze wam pomoze i w tedy pogadamy, nie wyżyte to odrazu na cały świat złe

ladyTy jak ja jestes rocznik 89? a przyszly tato to ten ze zdjecia?? juz sie staracie? od kiedy?

Gość przemila
prywatna sekretarka, i o to chodzi!!! tyle ze mnie to jeszcze te napuszone wkurwiaja, bo przeciez one nie zaciazyly wiec czuja sie wyzej a tamte są fe. chore myslenie chorego czlowieka. sa takie sytuacje ze sie nie ma wyboru i jak trzeba to trzeba.

Gość ludzie kochani...
kaska-to jednak tępa jestes dziecko,skoro wszystko sprowadzasz do seksu i do tego,ze ktos jest "niezaspokojony". ten argument nie jest zbyt przekonywujący

pierwszy cykl jak narazie :) zobaczymy czy owocny ;) tak to przyszly tata, wspaniały człowiek :)

Gość Scout Finch
Daj jej spokój, przecież ona teHnikum skończyła ;)

nie szkoda ci zycia?? amoze to tzw pierdolec:p (tez go mialam z rok temu, na punkcie ,,chce miec dziecko!'') ale, nie krytykuje;) zycze tylko, by sie udalo:). slub macie czy wkrotce czy nie bedzie?

przemiła wcześniej chodzilo mi o to że niby w tym wieku nawet szkoły nie mają pokonczonej jak ktoś napisał

wydaje mi sie ze nikt nie ma prawa do oceniania kogos zwlaszcza gdy nie zna 2 osoby. tak na prawde nie wiecie jak wy byscie postapily w takiej sytuacji,co byscie czuly.watpie ze uwazalybyscie sie za puste nic nie warte kobiety tylko dlatego ze macie dziecko w tym wieku. krytykujecie je tylko dlatego ze nigdy nie byliscie w takiej sytuacji i macie odmienne poglady a to troche nie fer nie wydaje wam sie? nie nam jest oceniac

hehe tzn pierdolca na punkcie dzieci to ja mam cale zycie :P slub w tym roku, tyle ze data jest jeszcze ruchoma :)

Gość przemila
ide dziewczyny spac, dobranoc.

Odwalcie się od Kasiulki. ;] Wy jesteście za to alfy i omegi, perfekcyjne w każdym calu, dobrze rozumiem? ;] Coś mnie się wydaje, że jesteście przed okresem albo menopauzą, albo co gorsza cały rok macie ciotkę. ;]

ruchoma ruchoma, ale ,,r'' w nazw miesiaca jest???:) na co liczycie? znaczy sie plec;)

żałosne niektore jestescie... po pierwsze niech trafi do waszych mozdzkow ze nie ciaza ani tez wiek kobiety swiadczą o jej \"lekkich obyczajach\" po drugie niezaleznie czy ktos ma lat 16 czy tez 40(jak to niektore planują na ten czas posiadanie pierwszego dziecka) moze byc dobrą matką. a po trzecie to jestescie puste z tego wzgledu,że sądzicie iz dziecko musi miec super,ekstra,komfortowe warunki......powiem wam tak ja z narzeczonym mamy 2000tys na miesiąc i wiemy,że jak bedzie dziecko wiele rzeczy sobie bedziemy musielli odmowic i wydaje mi się to jako dojrzalsze podejscie niz mam po 30 idących na łatwizne i wychodzącch z zalozeni,że one wszystko muszą miec. P.S. wogole jak mozecie chodzic do kosciola majac takie poglądy.....wy poprostu wywieracie taką presje,że niektore slabsze psychiki poprostu usuną tą ciąże. MORDERCZYNIE I TYLE,ŻE WASZE BABKI I MATKI DZIECI USUAŁY TO NIE POWOD ZEBY TO SZERZYC W 21 WIEKU...

Gość alalalalalalal
jej ile tu jadu na tej kafeterii :O