Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszyna89

Młode mamy do 20 lat

Polecane posty

zawsze temat kończy sie na tym samym, wchodzi jedna z druga zeby ludzi zgnoić, ale jak w rodzinie, czy w znajomych taki przypadek to jakie szczęście , masakra

przemila nie pogrązaj sie bo sama chyba nie wierzysz w to co piszesz;)

Gość klamereczka
Zadna malolata nie przyzna sie, ze z glupoty wpadla. Poza tym one sa tak nieodpowiedzialne, ze nie przejmuja sie tym, ze nie bylyby w stanie utrzymac dziecka, gdyby nie rodzice na przyklad. Potem podrzucaja matce na emeryturze bachora i uwazaja, ze sa takie samodzielne a matka pieje z zachwytu, ze musi sie uzerac z wnukiem caly dzien...

nie chodzi o to , ze jestem na nie, zeby nie bylo:D ja w takich sprawach w wiekszosci jestem na tak. ale od 4 lat mam faceta tyle od siebie starszego i dlatego sobie nie wyobrazam rodzicow w wieku mojego. zeby nie bylo , mama moja ma 52, ojciec tez:)

Gość złośniczka
oj puszczalskie gówniary..wstyd

zostawcie je w spokoju to nie wasze zycie.. Ja mam nadzieje ze do was dolacze, dokladniej do mlodych 20letnich mam :) czekam z niecierpliwoscia na 18 lutego :) i na upragnione 2 kreseczki :)

Gość klamereczka
Wiekszosc ludzi jest w jakims zwiazku i jakos nikt z tej okazji nie strzela sobie dziecka w wieku 18 lat:D Ale jak widac dla dziewczyn po zawodowkach to jedyny cel zycia.

Gość przemila
kasiulka87 nie odbierz mnie zle, ja pokojowo. tylko tak jakos mnie zebralo zeby pocisnac z tymi wszystkimi oszolomami. bo wkurzaja mnie, poruchaly by sobie to moze by im zeszlo troche powietrza bo takie jakies napuszone wszystkie strasznie.

Gość Scout Finch
zaloze sie ze tamtej to nawet patykiem nie chciał by zaden dotknąć. Ciebie dotknęli i co? Masz przesrane :)

Gość przemila
przesrane w jakim sensie ? bo nie wiem o co chodzi ???

przmiila-uswiadomie cie,ze nie z kazdego ruchanai jest dziecko;) jest cos takiego jak zabezpieczenie....wiec nie boj nic,odpowiedzialne 20to latki maja seks a za to nie maja problemu w postaci dziecka ;)

kim wy jestescie zeby w taki sposob oceniac dziewczyny? nieodpowiedzialne to by one były gdyby usuneły ciaze, ale nie usuneły bo nie sa na tyle tepe zeby uciekac od problemow tak jak niektore z was to robia :/

Gość przemila
nie tylko dziewczyny po zawodowkach maja wczesnie dzieci, durny stereotyp.

Gość Scout Finch
nieodpowiedzialne to by one były gdyby usuneły ciaze polemizowałabym :)

Gość przemila
przmiila-uswiadomie cie,ze nie z kazdego ruchanai jest dziecko napisalas to tak jak bys odkryla ameryke, no coooo tyyyyy??? serio??? nie wiedzialam !!! Dzieki!!!! weź ty sie zastanów, bo mam wrazenie ze piszesz do mnie jak do kogoś upośledzonego.

no tak lady love jak zwykle nie kuma tematu i przekreca wszystko jak leci.ktos tu mowi o aborcji dziecko?! wpadka to zupelnie inna sprawa niz "swiadome" planowanie dziecka w wieku 20tu lat...

przemila-a ja nawet nie mam watpliwosci,ze taka jestes takze to nie wrazenie

to ile niby mam czekać nazałożenie rodziny co? po pięciu latach bycia z facetem rok po ślubie, dziecka nie wolno mieć? że młoda co z tego, prace mam, szkołe tez, dom- mieszkam z mama i co z tego jak by nie ja to kobitka sama by była

Gość przemila
uwazam sprawe usuwania ciazy za indywidualna, choc sama nie popieram. Ale badz co badz faktem jest nie wazne co czlowiek zrobi w swoim zyciu bo to sa jego zyciowe wybory, to ma prawo do szacunku od innych i strasznie mnie bawia te napuszone baby ktore maja sie za osmy cud swiata bo dzieci jeszcze nie maja, a bynajmniej nie mialy do 20. na prawde podziw. wielki mi wyczyn.

Gość przemila
lyra sory ale ponizasz sie...:D a mnie to bawi bawi i jeszcze raz bawi. nie a jak to sie ponabijac z kogos w piatkowy wieczor.

Gość przemila
nie ma*

przeciez wiem ze nie planowaly tego dziecka ale ktos stwierdzil ze sa nieodpowiedzialne na to ja: ze nieodpowiedzialne by były gdyby usuneły NIECHCIANA ciaze! wiec to Ty nie kumasz tematu, albo poprostu nie potrafisz czytac ze zrozumieniem ;)

Gość Scout Finch
a mnie to bawi bawi i jeszcze raz bawi. to dziwne masz poczucie humoru. powinnaś płakać

Gość przemila
mam plakac bo mi napisala ze ma mnie za uposledzona? i vice versa ona nie wypada lepiej, tym bardziej ze jej gadka jest plytka jak kałuża.

" a zaloze sie ze tamtej to nawet patykiem nie chciał by zaden dotknąć."- a oto jakze glęboka wypowiedz;)

Gość przemila
temat zamilkl, widze ze sie komus argumenty skonczyly, to sie ciesze bo bawia mnie takie plytkie gadki, ale jednak bardziej mnie satysfakcjonują na wyzszym poziomie , takze ...

Gość Scout Finch
Na poziomie gimnazjum. I tak więcej bym jej nie dała :)

Gość przemila
z kim sie zadajesz takim sie stajesz ( odnosnia do was drogie dziewice) bo pewnie inaczej byscie nie zrozumialy przeslania. do prostaka prosto mow.