Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszyna89

lo lot samolotem z niemowlakiem?? czy można czy są jakiś obawy??

Polecane posty

Gość Kaszyna89

Mój synek ma teraz 3 miesiace w pażdzierniku planujemy lot do Anglii . czy któraś mama leciała już samolotem z takim maluszkiem??? jak zniósł podróż prosze o odpowiedzi

Ja lecialam z 8-miesieczna coreczka na Krete:) 2,5 godziny, wszystko bylo ok, mala nawet sie nie skrzywila:)

Zapomnialam napisac, ze oprocz mojego dziecka bylo jeszcze 6 innych niemowlakow:) Zaden nie plakal, tylko podczas powrotu lecialo z nami 4-miesieczne dziecko i ono strasznie ten lot znosilo:( Normalnie az mi sie plakac chcialo, tak strasznie plakalo:( No ale twoj szkrab w pazdzierniku bedzie mial rok, wiec nie powinno byc problemu:)

Gość Kaszyna89
dzięki:*

Kaszyna ja lecialam z moim synkiem po raz pierwszy jak mial 3 miesiace. Podroz zniosl swietnie, tez mialam obawy bo lecialam z nim sama ale naprawde nie bylo problemu. Troszke pokwekal przy zmianie cisnienia w czasie ladowania ale to nawet nie byl glosny placz. Reszte przespal. Pamietaj ze dziecko powinno ssac przy starcie i ladowaniu - podaj piers lub butelke.

ja lecialam z dzieciem wiele razy, jak corcia miala 4, 7, 10, 12 mc, raz nawet miala katar i martwilam sie jak to bedzie, ale... nigdy nie bylo problemu przy zmianach cisnienia:) a niektore dzieci placza niekoniecznie z bolu uszu ale po prostu z innych przyczyn, glodu, zmeczenia, nadmiaru wrazen...

i jeszcze musze dodac ze jak lece do Pl to zawsze mam przesiadke wiec w kazda strone samolot x2, x2 wznoszenie i ladowanie:)