Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert___81

bo to zła kobieta była...

Polecane posty

Gość Robert___81

...i głupia suka. Wczoraj ja rzuciłem. Wymagała ode mnie kosmicznych rzeczy i nie rozumiała ze jestem czasem tylko człowiekiem i nie jestem w stanie spełniać jej wszystkich zachcianek. Dziwka.

Gość malysmiesznymis
po co ta prowokacja....ble juz sie rzygac chce od takich tematow spadaj kolo

Gość nierozumiemnic
i dobrze, ze ja rzuciłes? a czy sama była taka idealna?nie miała wad, czy co ze tak wiele od ciebie wymagała? niech zgadne, była dumną, zarozumiała laska, ktora uwaza sie za najpiekniesza choc tak nie jest i uwaza sie za najinteligetniejsza choc tak nie jest..jakas narcyzka ,ktora pewnie uwierzyłą w to co jej mamusia mowila"jestes idealna coreczko":)

Gość Robert___81
Nie. Robiła awantury i strzelała fochy przez najmniejsze pierdoły.

Gość napis ćwiczebny
ide na ogólną,tu jest do dupy

Gość Robert___81
Takie jest najprostsze wytłumaczenie 'nie ma złych kobiet tylko trafiają na żałosnych facetów'. Mówią to beznadziejne kobiety, które uważają ze mają we wszystkim racje i tylko facet mógł zawinić. Ale takie tez istnieją.

12:14 [zgłoś do usunięcia] Chłopak z ferajny Większej głupoty dawno nie słyszałem --słyszysz litery?

>> nie ma złych kobiet tylko trafiają na żałosnych facetów >Większej głupoty dawno nie słyszałem ee no po części ma racje. nie ma złych kobiet bo nie ma juz kobiet :) złośliwa narośl wokół cipy to nie kobieta ;)

[zgłoś do usunięcia] Robert___81 Takie jest najprostsze wytłumaczenie 'nie ma złych kobiet tylko trafiają na żałosnych facetów'. Mówią to beznadziejne kobiety, które uważają ze mają we wszystkim racje i tylko facet mógł zawinić. Ale takie tez istnieją. podważają moją teorie ZAWSZE żałośni faceci, którzy nie widzą jakimi są beznadziejnymi męsko-podobnymi tworami,ale tacy też istnieją:)

zgadza się - jeśli wymagania księzniczkowtej laski są z kosmosu, to nie widze powodu, żeby facet przewracał sobie życie do góry nogami, żeby zrobić to czy tamto, bo ona akurat tak chce, ale ciekawa jestm bardzo, co kryje się pod swierdzeniem autora: "nie rozumiała ze jestem czasem tylko człowiekiem" :D jest mocno dwuznaczne i sądzę, że tutaj może być pies pogrzebany :P

Gość eeeeeeee
Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi.

Gość Robert___81
Oj droga *Sami* .... czyli kobiety mogą strzelać fochami na lewo i prawo i robić awantury z ble powodów? przykład byle powodu ona: wejdź na gg pogadać bo mi się nudzi ja: nie mogę bo jestem w pracy/biegam z projektem ona: foch

eeeeeeee, a ja Ci powiem, że nie wyobrażam sobie, żeby mój ukochany mnie wielbił, ale nie bzykał, ani też żeby mnie bzykał, ale nie wilebił :D Oba warunki muszą byc spełnione - nie rób z kobiet bardziej swiętych, niż są, bo prawda jest taka, że tak samo lubią seks jak faceci :)

Gość Robert___81
no po prostu obrażała się, miała do mnie pretensje że nie poświęcam jej czasu nie chce z nią gadać; że ją olewam. Jak w końcu miałem czas i zagadywałem gadało mi się gorzej niż ze ścianą. Nie dała sobie wytłumaczyć niczego.

Gość Robert___81
P.S. Sami, nie wiesz co to foch?;)

Mój drogi Robercie Krótko i na temat ---nie ma złych kobiet tylko trafiają na żałosnych facetów Nie byłeś ,nie jesteś dla niej męskim facetem,gdyż nie traktowałaby Cie w ten sposób:) Po 1 nie napisałby pogadaj ze mną bo sie nudzę---tylko ''cześć masz chwileczkę na rozmowę ze mną'' po 2 nie obrażałaby sie nie żądała itd --nie szanowała Ciebie tak wiec sam widzisz dla Ciebie to zmanierowana zła suka dla innego będzie idealna,gdt wyczuje ze nie jest imitacją faceta,ale nim jest. pozdr:)

* gdy wyczuje ze JEJ FACET nie jest imitacją mężczyzny, tylko nim jest.

Gość jest coś gorszego
to fakt, dobrze ktoś zauważył... nie dziwię się dziewczynie, która skazana była na faceta, który tylko chwilami był człowiekiem...

Gość Robert___81
Ciekawe ciekawe droga Sami:) Ale to zahacza o bycie zimnym bydlakiem a nie dobrym i opiekuńczym chłopakiem. No ale różne kobiety luba różnych facetów. Jednej spodoba się czuły i opiekuńczy a inna będzie wolała typa co będzie ją traktował gorzej niż szmatę. Czyż nie? :)

Gość Robert___81
wyjaśnij co masz na myśli pisząc 'tylko chwilami był człowiekiem' :o

Kochanie Ty moje facet ma być stanowczy i pewny siebie.opiekuńczość itd to wszystko nam oferujecie, gdy do nas coś czujecie. Nie masz czasu na rozmowe w pracy piszesz''nie mogę teraz z Tobą rozmawiać ,odezwę sie pózniej..'' po tej informacji nie zastanawiasz sie nad jej fochem tylko idziesz pracować papapapap

Gość jest coś gorszego
wyjaśniam: Robert___81 ...i głupia suka. Wczoraj ja rzuciłem. Wymagała ode mnie kosmicznych rzeczy i nie rozumiała ze jestem czasem tylko człowiekiem ... nie dość, że cham i prostak to jeszcze jakiś upośledzony???

czytajcie do cholery ze zrozumieniem moje posty bo mnie trafi mam w dupie co musicie tolerować