Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiłam ta prace ale teraz nie

dostałyście kiedys opieprz od szefa/szefowej?

Polecane posty

Gość lubiłam ta prace ale teraz nie

ja właśnie dostałam dzisiaj pierwszy raz, czuje sie fatalnie i mam ochotę złożyć wypowiedzenie i wyjść. Owszem przyznaje sie ze zaniedbałam czegoś ale to nie powód żeby usłyszeć takie przykre rzeczy, nie w ten sposób. Nie wiem jak mam po tym wrócić do równowagi, cały czas chce mi sie płakać. Gdybym tak bardzo nie potrzebowała pracy wyszłabym stad. Siedze teraz i pracuje ale czuje ogramna gulę i cholernie mi przykro. Nikt sie do mnie nie odzywa.

Gość NIKT TEZ NIE MóWIL ZE BEDZIE
TAK FATALNIE

Gość jest coś gorszego
jeżeli dostałaś opieprz przy wszystkich... to znaczy, że Twój szef jest dupkiem, nie potrafi profesjonalnie zarządzać zespołem, że dostał swój stołeczek po znajomości... i ogólnie to żałosny fiut... na chcwilkę Ci to pomoże... i poszukaj nowej pracy, bo nie ma potrzeby by pracować z dupkiem i się dla takiego starać...

Gość _su_
widzisz, ja pracuję, pracowałam, a teraz się zajmuję architekturą, w tym zawodzie wszyscy szefowie opieprzają czy trzeba czy nie, to jeden z najmniej przyjemnych w praktyce zawodów i jeszcze jeśli szefem jest kobieta to już w ogóle także na mnie nie robi to już żadnego wrażenia, po prostu robię swoje, bo czy będę się starała czy nie i tak się przypieprzą taka moja grządka ... niestety

raz mi idiotka uwage zwrocila, i to kolezanka z ktora przez ponad pol roku pracowlam na tym samym stanowisku, potem awnasowala ok cieszylam sie, ale doc czasu do kiedy przestala sie dozywac do pracownikow nizszego szczebla:P ustanowila jakis przepis o ktorym nikogo nie ponformowala:P widocznie uwaza ze jestesmy jasnowidzami🖐️ zrobilam nie tak jak ona chciala i zrwoocila mi niemilo uwage:P odpysknełam jej..potem jak chciala mi zwrocic wlasnie uwage to robila to przez kogos hahaha:D

Gość _su_
tak jest coś gorszego tak właśnie zachowała się moja przełożona, bo nawet nie szefowa, po awansie, puszyła się wszystko jej było źle, uwagi przy wszystkich i to jeszcze personalne, nie merytoryczne, z górnego "c", że ja to że ja tamto, pamiętam że gdy przyszłam do zespołu na wstępie usłyszałam, zanim dostaniesz swój własny projekt minie 3 miesiące, musisz się nauczyć co i jak, nie minęły 2 tygodnie prowadziłam własny projekt, tyle że tych bezczelnych uwag nie zdzierżyłam, skończyłam co miałam do roboty i poszłam precz, także tacy ludzie są, najczęściej ich szefowanie kończy się na puszeniu się siadywaniu na wyróżnionym stołku