Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaniewieeem

Warto kupic jeszcze w tym roku kozaki???

Polecane posty

Gość bojaniewieeem

No wlasnie,moje sa na wykonczeniu i zastanawiam sie czy oplaca sie kupywac w tym sezonie czy poczekac do przyszlego? tragedii nie ma,bo mam jeszcze jednba pare kozako ale te byly tak wygodne,ze okropnie mi ich szkoda,no niestety do noszenia sie juz nie nadaja i mysle czy mam sie meczyc w tych niewygodnyc,ktore ma-te kilka tygodni do konca zimy,czy moze kupic sobie jeszcze teraz hmm...

Gość yaya
Teraz sie własnie opłaca kupic bo sa przeceny i wyprzedaze kup sobie klasyczny model czern lub braz z dobrej skóry nawet za mniej niz pol ceny takie buty nigdy nie wychodza z mody pozdrawiam

to zalezy co chcesz kupic- jesli preferujesz wygode i styl dosc klasyczny to mozesz kupic sobie teraz na wyprzedazy (np ja tak moze zrobie:D wkoncu studenci nie sa za bogaci)

Gość bojaniewieeem
Dziekuje,wlasnie przeceny są baaaaardzo kuszące ;) Myslę,że jadnak kupie sobie teraz,tym bardziej,ze podobno ma wrocic zima poczatkiem lutego:( pozdrawiam:)

Gość kozia pięta
Kup - jakieś uniwersalne, klasyczne. Będziesz miała i na ten rok, i na przyszły, i na kolejne.

Gość pewnie że warto
tym bardziej, że kupisz za połowę ceny, albo jeszcze taniej. Jeżeli możesz to kup sobie klasyczne ze skórki i będą Ci służyły jeszcze ze dwa sezony. Też słyszałam , że w lutym mają powrócic mrozy.

Moim zdaniem warto kupić właśnie teraz, z uwagi na duże wyprzedaże, jak tu już dziewczyny słusznie zauważyły. Ja też kupiłam dopiero niedawno i cieszę się, bo zapłaciłam mniej, niż gdybym kupowała jesienią.