Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DFDSFDSF

juz 2 dzien brzuch mnie boli z nerwow

Polecane posty

Gość DFDSFDSF
nie moge juz wytrzymac sytacji rodzinnej...

Gość DFDSFDSF
dzisiaj w pracy pije neospasmine ale nie wiem czy to cos daje

Gość DFDSFDSF
jestem dorosla kobieta majaca prace, kochajacego chlopaka i mam wrazenie ze matke ktora chyba wyssysa ze mnie wszystko

Gość DFDSFDSF
moja matka mieszka sama bez srodkow do zycia.rozstala sie z ojcem kilka lat temu ze wzgledu na jego alkoholizm.mam 4 rodzenstwa.kiedys ustalilismy ze bedziemy co miesiac dawac jej pieniadze na zycie.moje kochane siostry:jedna z nich wlascicielka firmy, 2 pracujaca w banku ustalily kwote 50 zl miesiecznie.ale co to za pieniadze...

Gość DFDSFDSF
w sumie jestem osoba znajdujaca sie w najgorszej sytaucji finansowej w porownaniu z reszta rodzenstwa a zawsze daje jej 100 zl. na swieta dalam 200 zl. czasami opacam rachunki na tel., czasami cos kupuje...jakis rok temu zaczelismy opalcac matce skladki krus zeby miala rente. praktycznie przez caly ten czas skladki te oplaca moj brat a ja zawsze przypominam mu o terminach. dzisiaj przyszedl listonosz i do pracy przyniosl mi 50 zl. wyslane przez moja siostre pania bankowiec. normalnie krew mnie zalala ...

Gość DFDSFDSF
juz kurwa nie radze sobie z tym wszystkim... jeszcze matka jak dzwoni w taki sposob do mnie gada ze szok. ze nie dlugo to bedzie pety zbierac z ulicy i takie tam...nie dzwonilam do niej przez kilka dni to mowi ze juz nikomu nie jest potrzebna... noz kurwa jest nas 5 do kurwy nedzy...

Gość DFDSFDSF
niech ktos mi cos doradzi../