Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primmmaadonna

czy zachowanie mojego ex wskazuje na to że

Polecane posty

Gość primmmaadonna

żal mu dupe ściska z tęsknoty za mną? :classic_cool: Jakiś czas temu powiedziałam mu, żeby spadał na drzewo i już sie do mnie nie odzywał. Posłusznie przestał, ale po jakimś czasie pojawiał się na gg za chwile po mnie z jakiś sentymentalnym opisem po czym znikał. Usunęłam go z listy, po jakiś czasie przywróciłam żeby zobaczyć czy ma jeszcze jakieś ciekawe opisy :-p też mnie usunał, a co najlepsze jest to że jak jest dostepny to czasem ma moje ip a za chwile nie ma. Smieszą mnie te gierki :-) Mam nadzieje że tęskni bo zasłużył :-o

Gość klaudia28
Widzę, że Ty jednak nie masz jego dosyć, bo ciągle obserwujesz co robisz. I kto tu gra?:P

Gość a jak poznać że ma twoj nr gg
jeszcze? czy usunął czy nie?

Gość to czy ma ip czy nie
wcale nie świadczy o tym czy ma cie na liście czy nie właśnie dzieje sie tak jak piszesz ip raz jest raz nie ma i to nic z lista kontaktów nie ma wspólnego

Gość primmmaadonna
mam go dosyć, ale nie mogę przestać o nim myśleć i tęsknić. Takie to dziwne, złe i naganne? :-o Fakt, że on cierpi troche poprawiłby mi humor. Ja sprawdzałam czy ma w informacjach nr ip- zawsze wcześniej miał dopoki go nie usunelam. Nie znam sie na tym. Wystarczą mi jego sentymentalne opisy i oczy bitego psa jak mnie widzi na uczelni. Wiem, wiem jestem żałosna :-o