Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrawa85

uzależniona od . . .

Polecane posty

Gość dobrawa85

mam poblem taki,ze szybko uzalezniam sie od drugiej osoby... i kontaktu z nia...najlepiej pislalabym i dzwonila non stop do mojego lubego...wiem,ze to bardzo wkurzające może być! ale ja ciagle trzymam komork w reku i czekma na sms-a i telefon...i tak w kolku! jak nic do mnie nie napisze wciagu godziny to go normalnie przeklinam!! jestem uzalezniona od pierdzielonego telefonu...jak sobie z tym radzic... jestem ze swoim chlopakiem juz od 7 miesiecy....najlepsze jest to ze jak nie napisze nic np. w ciagu 3 godzin to sobie wkrecam,z se mysli o mnie Bog wie co..... znacie jakies sposoby zeby nie zeschizowac z komorka??

Gość jestes jak bluszcz
pomysl o przejsciu sie do psychologa, bo inaczej wykonczysz partnera...

Gość mam podobnieeee
czasem mysle ze moj facet zaczyna sie dusic

Gość dobrawa85
to jest strazszne...nawet ja sie z tym mecze...najalpesze co jest studiuje posychologie na 5 roku i se z tym poradzic po prostu nie umiem.... moj narzeczony chyba nie wytrzyma finansowwo...mowie mu o tym,ze to nie we mnie samej wkurza...pomaga mi i tak piszac do mnie pierwszy rano i takie tam...ale ja potrafie w nocy wstac i pisac sms-y ...nie tylko do niego,,,ale do innych znajomych tez!! to jakas masakra!! o rachunkach telefonicznych nie wspominam!

Gość jestes jak bluszcz
moze sprobuj oddac komus komorke na poczatek chocby na kilka godzin, a pozniej wydluzaj czas? zastanow sie nad tym czego sie obawiasz...

Gość jestes jak bluszcz
samemu pomoc sobie jest najtrudniej;-)

Gość dobrawa85
chyba bede tak robic.... albo wylaczac telefon!

Gość moj byly mial tak samo
byl chorobliwie zazdrosny,wymagal wlasciwie ciaglego kontaktu,gdy nie odpisalam w ciagu 5minut to odrazu gadal ze pewnie zdradzam,albo jestem na randce,nie moglam sama wyjsc na zakupy bo odrazu pewnie kogos poderwe,a jak sama gdzies wyszlam np z kolezanka na zakupy czy pogadac to co minute byl sms. poprostu mi nie ufal i ty takze swojemu nie ufasz,mow co chcesz,ale napewno boisz sie strasznie ze go stracisz co najsmieszniejsze to byly mnie zostawil dla innej,ale niewazne:)