Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxbebexxx

Mały biust.. /

Polecane posty

Gość xxxbebexxx

Chciałabym juz stracić dziewictwo ... Masturbacja już mi nie wystarcza, ale mam mały problem bo wstydzę się swojego ciała mam strasznie małe piersi wyglądają tak jakby ledwo co urosły i się zapomniały że maja rosnąć ;/ Wiem że pewnie wszyscy będziecie pisać że nie powinnam się tym przejmować że facet podczas stosunku na to nie patrzy i w ogóle ale sama myśl że musiałabym się przed nim rozebrać mnie krępuje ;/ Robię różne masaże ale nic nie pomaga i moje dwa małe winogronka jakie były takie są ;/ ,,Zaspokajam" się jak na razie masturbacją a dokładniej strumieniem wody... ale juz mnie to strasznie nudzi ;/ POMOCY!!!!

Gość a ile masz latek
:O

Gość Agatannnnnn
może zacznij brać pigułki po nich zawsze powiększa sie troche biust

Gość xxxbebexxx
Mam 76 lat ale mówią, że nieźle się trzymam :)

Gość bella mari
prowokacja laska juz zalozyla topik o cyber sexsie a teraz pisze o kompleksach durna

Gość asia88-84
ile masz lat to pierwsze pytanie nie tylko moje jak widze,ja mam 21 mamy groszki za miast piersi ty to masz winogrona a ja groszki!!!!!od 2 lat jestem mezatka i mojemu mezowi nie przeszkadza biust tez sie krepowalam rozebrac przed nim ale jak masuje moje groszki to jestem w niebie!!!!!!!pozdro nie wstydz sie no hcyba ze masz 15 lat..........

Gość czasy teraz takie
że kobiety upodabniaja się do facetów :o a faceci do kobiet coraz mniejsze biusty.......:)

Gość duperele
mam małe cycki a jakoś faceta nie przypominam.Ba, podobam im się.

Gość duperele
zwłaszcza jak wypcham sobie stanik dziadkowymi onucami :)

Dziewczyny, nie przejmujcie się tym, że macie mały biust. Nam to nie przeszkadza. Najwyżej raz na jakiś czas na jakiejś dyskotece wymiętoszymy piersi jakiejś cycastej dupeczki (a może będzie i coś jeszcze?) :)

Gość xxxbebexxx
Widzę że niektórzy mnie rozumieją ;] Cieszę się co do wieku to jak napiszę ile mam to pewnie napiszecie że mam czas że urosną ale one juz dawno zaczęły i jak napisałam przestały ;/ ale zapewniam was że nie mam 15 lat...

Bo piersi, jak się nikt nimi nie zajmuje, to mogą być małe. Ale sama byś się przekonała, jak one potrafią urosnąć, jak będę często masowane (i pieszczone) przez faceta (przez kobietę też - jak wolisz). Serio mówię. :)

Gość xxxbebexxx
no ja je masowałam i to bardzo długi okres czasu i nic ;/

xxxbebexxx piersi urosną jak zajdziesz w ciążę :) i masz tutaj jeszcze coś na dodatek: www.sfd.pl/cwiczenia_ujędrniające_i_powiekszające_piersi-t104217.html

Gość zakochana188855
witaj w klubie...ja mam 18 lat i poprostu jakies jajka sadzone :( nigdy sie nie rozbiore przed zadnym chlopakiem! czy ktos wie czy jest szansa, zeby one jeszcze urosly? moja 2 siostry i mama maja rozmiar C...

do 17 roku życia nie rosły mi piersi. płaska jak deska,rozbierałam się przy chłopaku,ale... czułąm jakiś niesmak. ok.18roku wystrzeliły jak głupie. Wczesniej nawet stanika nie musiałam nosić a teraz ledwo w misce D mi się mieszczą. Tabletki antykoncepcyjne powodują powiększenie piersi,ale tylko w czasie stosowania tabletek. Do tego masaż jak najbardziej i kremy ujędrniające.