Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maniurkaa

upss, co mógł sobie pomyśleć?

Polecane posty

dzisiaj w tramwaju był staszny tlok tak ze ledwo co sie drzy otwierały, gdy tramwaj sie zatrzymał musiałam wejsc na schodek,by to żelastwo mnie nieprzystrzasneło iiii hhehehe złapałam przez przypadek jakiegoś ziomka za członka, na cale sczescie nie mocno, ale złapałam i nie wiem dlaczego ale od razu go nie pusciłam, tylko tak przez dłuższa chwile. heheh ciekawe co sobie pomyślał???, ja poczułam sie glupio stojac z nim twarza w twarz i na następnym przystanku wysiadłam, choć do szkoly jeszcze kawałek drogi.

Gość a ile masz latek
Jak załapałaś? Miał na wierzchu czy co? :O:O:O

ciekawe gdyby cie facet za cipencje chwycil czy bylabys w 7 niebie :o

co wy sobie wyobrazacie ..... !? ze wam wolno to czego nam nie wolno i mozemy byc za to ukarani ?

to funkcjonuje w dwie strony ...... faceci rowniez moga sie szanowac i nie musza sie rozplywac z powodu ze jakas tam pierwsza lepsza chwycila fiuta !

mógł sobie pomyslec ze jestes zboczona lub ze on ci sie podoba:D:Dja nigdy takiej sytuacji nie miałam ciekawe jak to jest:D

nie dalbym sie wymacac bez konsekwencji prawnych zadnej przypadkowej babie .... lapy precz..!!!! :classic_cool:

jesli o mnie chodzi, wiadomo , ze gdyby taka sytuacja miala miejsce zrobiłaym avanti. nie unoście się aż tak, przecież nie zrobiłam tego specjalnie. :/

nie unosze sie tylko wkoorwiam ze komus mialoby ujsc na sucho cos czego sam by nie przemilczal.... obojetne cz umyslnie zrobione czy nie ...... koles mial cie w odpowiedzi za cipencje lub biust zlapac ....ciekawe jak bys sie czula

Gość hakuna matataa
hahahah co to do kurwy nedzy?