Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam myslec

O co mu chodzi?????

Polecane posty

Gość i co ja mam myslec

Przez 2lata bylam zakochana w koledzie.On swoim zachowaniem robil mi nadzieje.spotykal...pisal...dzwonil....prawil komplementy,calowal itp.w koncu mu powiedzialam,zeby sie zdecydowal.....ze wkurza mnie takie zachowanie itp. poklócilismy sie.Poobrazalismy.Bylo to w padzierniku ur.potem na swieta wyslalam mu zyczenia.Odpisal,podziekowal i nap.abysmy sie pogodzili bo to bez sensu.Oki.pogodzilismy sie ale nasze konatky nie sa takie jak kiedys.On nadal mnie blokuje na nk i gg(zrobil to zaraz jak sie poklocilimy jak nie)kiedy sie pogodzilismy napisalam mu potem kiedys zartem ze moglby mnie juz odblkowac z gg bo wkurza mnie ten czerwony zanczek,Napisal ze pomysli nad tym itp.no ale nie odblokowal mnie....ja juz nic do niego nie pisalam bo w sumie mi to juz obojente....ale on zachowuje sie dziwnie.......raz mnie odblokowuje na dzien potem blokuje,potem znowu odblokowuje i znowu blokada...przy czym zaczyna robic opisy jak by do jakies laski?ze niby ma juz swoje szczescie itp. Nie wiem czy ma laske ale jesli tak to po co bawi sie ze mna w ta blokade?Skoro to robi tzn.ze musi cos o mnie myslec...ale dlaczego jesli niby ma kogos?O co biega?

Gość cudaczna
ja sądzę,że nikogo nie ma tylko chce żebys była zazdrosna i cieszy go zabawa w kotka i myszkę

Gość tyhydvj
chce żebyś była zazdrosna, więc udaje, że kogoś ma a odblokowywuje, bo mysli, że wtedy napiszesz akurat do niego i czeka jak ten kołek :D.... co za dziecianada :/

Gość i co ja mam myslec
tez tak myslalam ze o to chodzi:-D co za palant;) a on ma juz prawie 28lat;) hehe no to niech sie bawi........ja w to nie gram;)hehe

Gość ja uwazam ze on
prowokuje Cie abys napisala:) ale nie pisz...olej go...skoro nie umial zuwazyc ile jestes warta to niech sie teraz buja;)

Gość studentka 555555
ee glupi facus:-P OLEJ go