Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeraznoa

strach

Polecane posty

Gość przeraznoa

Ludzie pomozcie mi:[ jakis tydzien temu uprawialam petting z facetem.. teraz okres spoznia mi sie juz okolo 6 dni;[ najgorsze jest to ze on dotykal i swojego czlonka i mojej pochwy:[ Mam lekkie objawy, ale mysle ze to jest malo prawdopodobne zebym byla w ciazy jak sadzicie? warto tez podkreslic ze przez ostatni czas mialam sporo stresu.. co robic!!

Gość skonczcie sie pytac
o takie rzeczy? a co my?wróżki? czy to takie trudne isc do apteki czy sklepu kupic test i go wykonac??????

Gość o matko dziewucho
a co ty myslisz ,ze to ot tak i juz ciążą????!!!

Gość co to za sprawa
skończcie dołować tu te dziewczyny!!!!!!!!!!! nie macie co robić????????????????????? albo odpowiadajcie, albo zamknijcie się wreszcie!!!!!!!!!! a Tobie to dla własnego spokoju radzę zrobić teścik ;-)

Gość przeraznoa
Ale myslicie ze jest jakies prawdopodobienstwo?

przeraznoa najpierw się poucz od czego zachodzi się w ciążę i dorośnij a potem bierz się za zabawy i sex

Nie jesteś w ciąży. Aby do niej doszło potrzebny jest wytrysk dopochwowy, uwaga powtarzam DOPOCHWOWY. Znane są przypadki, że faceci z małymi "sprzętami" :) mają problemy z zapłodnieniem kobiety, właśnie dlatego, iż nasienie musi być wprowadzone stosunkowo (ciekawe słowo) głęboko. Aby mieć pewność posłuchaj tego co mówią koleżanki i kup test.