Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biale butki

czy biale buty sa bardzo obciachowe???

Polecane posty

Gość biale butki

do czego mozna nosic biale szpilki? z przodu maja szpic, z tylu nie maja piety tylko pasek, nie sa jednolicie biale, ale maja takie jakby bezowe plamy. maja obcas szpileczka 7 cm. mialam je na sobie tylko w dniu slubu. sa bardzo ladne i chcialabym je nosic, ale nie wiem do czego. pomozcie!:)

Gość latem tdo wszystkiego
chyba

Gość biale butki
no wlasnie nie jestem pewna czy do wszystkiego, bo one mimo wszystko sa takie troche bardziej eleganckie... napewno beda mi pasowaly do bialej spodnicy, mam taka fajna letnia za kolana, do niej beda mi pasowaly na bank bo juz mierzylam, ale do czego jeszcze? czy tylko do bialych rzeczy? a co ze spodniami?

Gość hjklhkl
wg mnie najbardziej do bialych spodni lub spódnicy latem/wiosną, skoro są ładne i eleganckie to tym lepiej ;) białe rurki, rybaczki capri, szorty, mini i wszystkie długości spódnic najlepiej białych i na pewno będziesz łądnie wyglądać, szczególnie jeśli będziesz opalona

Gość kasia2020
będą pasować do lnianych prostych spodni beżowych - ew. białych :)

Gość anty biały kozak
białe buty bezwzględu czy to sandały, kozaki czy czółenka są tandetne i obciachowe.

Gość m.n.nnjkkl
ciekawe, ciekawe.... a jak ktos lubi biale spodnie, spodnice i ladnie w tym latem wyglada to jakie ma do tego buty ubrac? czarne? :D

Gość iwqoiweuoeuioueqoie
wlaśnie, dokładnie zamiast białych delikatnych sandałów noście czarne, bo KTOŚ POWIEDZIAŁ ze biale sa obciachowe obciachowe to są takie opinie wzorowane na opiniach jakiegos dupka białe buty są super na lato, nie jest w nich gorąco. A pasują do wszystkich jasnych rzeczy, jasne spodnie na kant, jasne spodnice, jasne spodenki

Gość na ślub chyba

Gość hjgkgkk
jak ja widze latem panienke w bialych spodniach i czarnych sandalach to od razu mi sie z jakims wiesniakiem kojarzy :O

Gość ja bym ci radził
białe buty są dobre tylko do spodni/spódnic w kolorach: burgund, sjena palona, cynober, ochra.

Gość elijah
A co z bialymi butami na deske? Tez sa obciachowe? Z bialymi butami jest taki problem, ze szybciej na nich brud widac...

Gość a podniose sobie
do białych spodni czarne buty tez pasuja owszem, ale zalezy od fasonu i ksztaltu obu tych rzeczy

Gość fgrthyjukilopthyjukilo
co wy z tymi bialymi butami??tej wiosny bedzie modny rózowy:)

POMOCY! Jutro mam rozpoczęcie roku szkolnego... chciałabym założyć białe szpilki, tylko nie wiem z czym je połaczyć;/ mam szara spódniczke wykonana z takiej siatki(nie wiem co to za materiał, ale jedyna rzecz z jaka mi się kojarzy to firanka, tylko że ten materiał jest bardziej szorstki i mocny) cos w stylu lat 50, spodniczka mini... będzie pasować do białych szpilek?

POMOCY! Jutro mam rozpoczęcie roku szkolnego... chciałabym założyć białe szpilki, tylko nie wiem z czym je połaczyć;/ mam szara spódniczke wykonana z takiej siatki(nie wiem co to za materiał, ale jedyna rzecz z jaka mi się kojarzy to firanka, tylko że ten materiał jest bardziej szorstki i mocny) cos w stylu lat 50, spodniczka mini... będzie pasować do białych szpilek?

Gość gość
Napewno do dzinsow rurek takich ciemniejszych niebieskich granat widzialam na necie na vipach

Gość gość
Ja mam białe szpilki ze szpicem kupiłam je szczesliwie na slub i tez myslalam obciach czy nie ale wielokrotnie Jolanta pienkowska i Magda Molek w TVN takie nosily. super wygladaja do rurek z kantem napewno. Najlepiej do białych czarnych lub np jakis spodniach z wzorem czarno bialym np. skora weza. Ja zalozylam na egzamin licencjacki do bialej luznej koszuli i czarnych spodni eleganckich rurek i bylo git.:)

Gość gość
Mysle ze pasuje do tej spodniczki wlasnie bo one sa takie proste zwykle a ona taka mocniejsza.:)

Gość gość
Nie jeżeli 1) Są CZYSTE kobieta w zniszczonych brudnych białych butach wygląda jak fleja 2) Są małego góra średniego rozmiaru . Bo przy sporej stopie wyglądacie groteskowo w białym obuwiu .Najłagodniej -jak Smerfetka ...

Gość biniasxx
teraz białe buty są właśnie w modzie. Zobacz ile tego w sklepach jest.

Gość gość
eeeeeeeee ja nosze biale buty! nie sa obciachowe :<

Gość gość
Myślę, że dużo zależy od tego, jaki to rodzaj butów. Białe kozaczki - obciach, ale jakieś buciki, w których biały jest kolorem dominującym, lecz nie jedynym - dlaczego nie? Kilka fajnych białych modeli jest w sklepie Eobuwie.

Moim zdaniem szpilki białe nie są obciachowe o ile nie zestawisz ich jakoś kiczowato, a'la wczesna doda. Latem pasują do wszystkiego. Polecam nosić do zwiewnych sukienek. Najbardziej mi się podobają z motywem wężowej skórki. Ja kupiłam takie w serwisie CoZaCena-http://www.cozacena.pl/ To taka porównywarka cenowa. Znajdziesz tam mnóstwo butów w dobrych cenach.