Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analnaa

W d.... mam opinie musze napisac bo nie wytrzymam !!!

Polecane posty

Gość analnaa

Kurcze moze jak to wyrzuce z siebie to mi przejdzie. Dzis 22 dc do @ ok tydzien a ja nic nie robie tylko sie zastanawiam jestem czy nie jestem w ciazy?? I jak tu wytrzymac jeszcze tydzien zeby nie robic testu??

Gość biale butki
tez mam ten problem, ale u mnie dopiero 18 dzien cyklu, a do okresu jeszcze 9 dni... rzecz w tym, ze mdli mnie juz od paru dni, a od jakichs 2 tygodni w ogole nie pije kawy:)a ja kawe uwielbiam. dzisiaj probowalam sobie zrobic ale zemdlilo mnie na sam zapach:Onie uzywam tez perfum, bo mnie zapach drazni... ale czy to nie za wczesnie na takie objawy?

Gość gardenka
na pewno za wczesnie na objawy

Gość analnaa
ja w zeszlym cyklu mialam mdlosci i wymioty, ale okazalo sie ze nic, wydaje mi sie ze to bardziej subiektywne odczucia

Gość biale butki
ale skad ten wstret do kawy? dokladnie to samo mialam w 1 ciazy jeszcze przed dniem planowanej miesiaczki. i raczej nie wmowilam sobie tych objawow, jestesmy ostrozni przy uprawianiu seksu, mielismy w tym cyklu ze 3 razy stosunek przerywany, ale do wytrysku wewnatrz nie doszlo. w ogole o ciazy nie myslalam a tu takie cos:O

Gość analnaa
bez obrazy ale 2 tyg to 14 dni a masz 18 dzien cyklu wiec w ciaze musialabys zajsc w 4 dniu co raczej jest niemozliwe

Gość biale butki
mogla mi sie przesunac owulacja, zdarza sie:O

Gość intryguje mnie twój nick

Gość analnaa
biale butki ale w 4 dzien to najczesciej jeszcze ma sie @ a co do nicku to dlatego ze mam opinie w d....

Gość biale butki wyobraz sobie
ze twoj organizm nawet by jeszcze nie wiedzial, ze jestes w ciazy, nie ma tak wczesnych objawow

Gość blablaprowo
trzeba czekać i nie poradzisz na to NIC miałam tak samo dzisiaj jestem mamą czwórki dzieci ;)

Gość analnaa
z objawów mam ból brzucha ,ale nie caly czas tylko momentami, ból piersi głównie brodawek i ich zasinienie i cześciej oddaje mocz. Na co obstawiacie @ czy ciąża??

Gość biale butki
no dobra 2 tygodnie moze przesadzilam...;)w kazdym razie kawy dalej nie pije, mam wstret do niej, mam wstret do niektorych zapachow no i mdlosci. wstret do kawy byl moim pierwszym objawem ciazy w 1 ciazy, to bylo jeszcze przed spodziewana @, wiec czemu teraz nie mialo by byc podobnie?;)jak czytam po topikach, to niektore dziewczyny mialy tak wczesne objawy...

Gość biale butki
wyobrazacie sobie, ze zawsze pilam 2- 3 filizanki dziennie...?:Oa teraz wystarczu ze powacham i mnie mdli:O

Gość biale butki
a mniej wiecej w polowie cyklu mialam bardzo silny bol podbrzusza, nigdy mnie tak nie bolalo:(wyczytalam, ze to mogl zagniezdzac sie zarodek:)

Gość mam podobnie...

Taki silny ból może oznaczać owulację, albo zagnieżdżenie się zarodka.

Gość szampon fructis
co wyście się uparły żeby mieć objawy ciąży w drugim-trzecim tygodniu?? śmieszne to...

Szampon fructis doucz się trochę, bo tak wczesne objawy ciąży są jak najbardziej możliwe!!!