Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta 22

Pytanie do luksusowych pan do towarzystwa

Polecane posty

Gość Samanta 22

Witam, pracuję w tej branzy juz jakis czas. Mysle jednak, ze najwyzsza pora cos zmienic. Mam 22 lata i 2 fakultety w kieszeni. Znam bardzo dobrze 2 jezyki a teraz ucze sie rowniez trzeciego. Uwazam, ze zasluguje na lepsza klientele niz ta, ktora korzysta z uslug w mojej agencji. Dostaje 150zl za godzine mimo, ze o wiele przewyzszam wygladem, zachowaniem i ogolna ogładą swoje kolezanki z pracy. Na brak klientow nie narzekam, natomiast na ich jakosc juz tak. Czy moglbyscie podac mi namiary, lub chcociaz udzielic wskazowek jak trafic na te lepsza agencje, gdzie stawki wynagrodzenia dla dziewczyny zaczynaja sie od 1000zl? Wszystkie agencje w ktorych pytalam stoja srednio na poziomie tej mojej. Ja wiem, ze jestem odpowiednia dziewczyna dla górnej polki klientow. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :) S.

Gość Samanta 22
dla stałych klientów daję dupy za talerz zupy

Gość jak poda ze ma 65lat
to zaden nie przyjdzie do niej :P

Gość dzieci z gimnazjum
nie mają pojęcia w jakim wieku kończy się studia, buhahhaha

Gość Samanta 22
To nie jest prowokacja Wredniaku. Widocznie ciężko Ci zrozumiec, że takie rzeczy się zdarzają- to przykre. Pozdrawiam. P.S. Bardzo uprzejmie proszę się pode mnie nie podszywac!

Gość a moze jednak sie skusisz
i jeebniesz se w leb ambitna szmato?

Gość chyba że te fakultety
to coś w stylu kursu robienia tipsów.... a znajomość języków to umiejętność powiedzenia w " żopu niet"

Gość to pochwal się tymi fakultetam
i i językami:-)

Gość Samanta 22
I jeszcze jedno. Dziecmi z gimnazjum jestescie wy. Nie wypowiadajcie się w tym temacie, jeżeli nic ciekawego do niego nie wnosicie. Temat mowi wyraźnie do kogo adresowane jest pytanie (!)

Gość Samanta 22
pierwszy fakultet: to szkoła zawodowa o specjalnosci mechanika a drugi to liceum handlowe moje języki: polski góralski i uczę się francuskiego

Gość dabi du
:D

Podszywaczu- gratuluję olśniewającego poczucia humoru! Żart zaiste przedni... Hahaha a teraz już ci podziękujemy.

Gość pomylilas forum
bo to nie jest dla luksusowych dziwek, wejdz w bardziej spoacjalistyczne, bedziesz miala wieksza szansę czegos sie dowiedziec ( po 2ch fakultetach mogłabys wpasc na to sama)

Gość takie rzeczy się zdarzają
owszem był u nas na uczelni taki koleś co kończył 2 prawdziwe (mgr) fakultety w wieku 22 lat- musiał przeskoczyć 2 klasy w liceum, a żeby to osiągnąć- musiał wykazać się wybitnymi zdolnościami wygrywać konkursy, oczywiście miał indywidualny tok nauczania, masę zajęć i tyle stypendiów, że gwarantuje ci, że nie miałby czasu ani ochoty dawać dupy nawet za 1000zł za godzinę :D

Gość Sarnanta 22
zamiatam autostrade za orzeszki:classic_cool:

Jakze mi przykro wredny, ale nie dostosuje sie do twojej sugestii. Zegnam cie, bo widze, ze intelektem nie grzeszysz a i nic ciekawego nie powiesz. Juz wiadomo skad to calodniowe przesiadywanie na forum. Tylko tu mozesz przelac swoje frustracje a w rzeczywistosci nikt cie nie slucha. Zreszta koniec odpowiadania na twoje zaczepki- nie po to założyłam ten temat.

Nie znam zadnego specjalistycznego forum, a wiem, że dziewczyny z mojej branży czasami się tu wypowiadaja.

Gość czyzby Samanta konczyla
psychologie albo raczej astrologie, ze wie tyle o wredniaku po 2ch bardzo oszczędnych wypowiedziach?

Gość Jak mogłaś
skonczyc dwa fakultety kiedy masz dopiero 22 lata?:O

Gość Samanta22
W takim razie zostanę chyva jednak w dotychczasowej agencji bo i tu trafiają się klienci z gornej półki. Wczoraj np był umnie p. Kazik - pomocnik majstra z pobliskiej budowy. Właśnie wykańcza XII piętro apartamentowca. Cudowny facet, co za horyzonty, jakie widoki! :)

Gość Gratis do drinka23
stawki zaczynajace sie od 1000 ? nigdzie nie dostaniesz tyle za h proponbuje zarabiac na wlasna reke- wyhaczac panow(drogie dyskoteki, puby), ale uprzedzac, ze jestes droga

Gość to powiedz głupia
szmato jak to sie stało ze mając 2 fakultety w wieku 22lat dajesz dupy? a nie pracujesz jak normalni ludzie w biurze ,banku,sklepie,itp

2 falutety i nie umiesz znalezc informacji? w google chocby? I nie masz kontaktow w branzy ? No i co - powiedzmy, ze podam ci tu namiary - jaką masz gwarancje ze to nie adres sklepu z pietruszka czy pralni chemicznej?

Gość do Sammanta 22
znajdź sobie jednego bądź dwóch stałych sponsorów i wtedy masz problem z głowy. Za piękną i inteligentną dziewczynę bogaci są w stanie dużo zapłacić

Hahaha czemu tak bardzo bulwersują was moje studia? Naprawde tak trudno pojac, ze po maturze zaczelam rownolegle robic twa kierunki? Jak niskie horyzonty musicie miec, skoro myslicie, ze to niemozliwe i slyszycie o tym po raz pierwszy.

gdybym była wredna, to bym ci podala telefon do obyczajówki - ucieszyli by sie, gdybys poprosiła o pracę.

Nie odpisuję ludziom, którzy mnie obrażają. Naprawdę darujcie sobie te obelżwe uwagi, bo nie robia na mnie najmniejszego wrazenia :)