Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert663

czy to znaczy że ją kocham?

Polecane posty

Gość robert663

zostawiłem byłą dla innej.I nie chce się z nią spotkać mimo jej nalegań.Jednocześnie musze do niej dzwonic jestem bardzo ciekawy co u niej slychać nie wyobrazam sobie nie miec z nią w ogóle kontaktu i jestem zły od kiedy dowiedziałem sie że ma kogoś..i wciaz zadaje sobie pytanie czy już z nim spała:Oale obecna dziewczyna tez jest dla mnie ważna jak byla napisała mi że musimy ogranczyć kontakty bo chce o mnie zapomniec i przestac mnie kochać...wkurwiła się i krzyczała że mam juz nie dzwonic chodze zły...gubie się w swoich uczuciach.jednoczesnie jak prosiła o powrot odmawiałem setki razy

Gość to znaczy że jestes
pierdolniety:O

Gość robert663
acha dzieki za rade:O

Gość robert663

Gość a ile ty masz lat

Gość robert663
30

to znaczy ze sam nie wiesz co czujesz. Niepotrzebnie zaczales nowy zwiazek bedac w takim stanie bo twoja nowa dziewczyna pewnie nic nie podejrzewa.. :/ zachowujesz sie jak pies ogrodnika,z jednej strony niby nie chcesz byc z byla ale kontrolujesz ja i szlag cie trafia ze kogos ma i ze z nim sypia. Musisz sie jasno okreslic i zakonczyc znajomosc z byla raz na zawsze i do tego nie wracac.

ty sam chyba nie za bardzo wiesz czego chcesz. Taki trochę pies ogrodnika. Zostawiłeś, ale wkurzasz się, że z kimś się spotyka. Bo tylko tobie wolno się spotykać, a ona najlepiej do klasztoru z rozpaczy... Nie można zjeść ciastka i równocześnie mieć to ciastko

Gość hola hula
dużo facetów tak ma! mój były też tak miał, ale szanuję to i jak na razie nie spotykam się z nikim, żeby robić mu na złość. ;) mialeś z nią swój pierwszy raz? albo nie mieliście kontaktów fizycznych? może ona była Twoją pierwszą? albo Ty byłeś jej pierwszym?

Gość katerynka
no moze czules do niej jednak cos wiecej niz wczesniej przypuszczales

Gość robert663
ja byłem jej pierwszym.ma to jakies znaczenie myslicie?

Gość wazne jest tez
ile czasu byles z byla co was tak naprawde laczylo? i ile czasu jestes z obecna? musisz sie porzadnie zastanowic kto jest dla ciebie jednak wazniejszy! i zakonczyc jak najszybciej ktoras z tych znajomosci.

Gość robert663
2misiace z była i dwa miesiace z obecna

Gość noi mamy wszystko jasne
znajdz sobie najlepiej trzecia a tym dwom nie zawracaj dupy!

Gość robert663

Gość lulaaa
2 miesiące... wow. to naprawdę poważny związek :D. staż i dojrzałość wieku przedszkolnego. bez urazy.

Gość hola hula
może podświadomie wydaje Ci się, że ona jest tylko Twoja. że skoro wyznała Ci uczucie i wydaje Ci się, że ona ciągle Cię kocha, nie może o Tobie zapomnieć i tylko Ty się dla niej liczysz.. nie tylko dlatego, że byłeś jej pierwszym.. moze wyznania tez mają z tym coś wspólnego? albo np. powierzaliście sobie swoje tajemnice i stworzyliście sobie bliskość emocjonalną i duchową.. nie chcesz, żeby inny facet ją obmacywał i nie możesz znieść tej myśli.. ona jest Ci zbyt bliska.

Gość hola hula
pewnie mówiła Ci, że Cię kocha, było jej smutno, kiedy ją odrzucałeś.. może nie byłeś dla niej miły, kiedy za Tobą tęskniła. nie brakuje Ci jej oddania i sympatii?

\"czy to znaczy że ją kocham?\" nie, to znaczy, ze jesteś \"psem ogrodnika\" - sam nie weźmiesz, komuś nie dasz. Typowie, dla niedojrzałych facetów :P

Gość hola hula
ale to jest okrutne z Twojej strony wobec niej. ; ) pamiętaj, że ona tez ma uczucia.. nie kieruj się wyłącznie swoimi.

Gość hola hula
up

Gość upupupupu
up upu