Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_wydz

żółta wydzielina z sutków- czy to normalne?

Polecane posty

Gość zaniepokojona_wydz

zauważyłam na białym staniku ostatnio, dziwne żółte, brzudko pachnące plamy w okolicach dbijania się obu sutków. Czy jest to normalne, czy raczej powinnam sie tym nie pokoić? plamy nie są duże, i napewno nie jestem w ciąży.

Gość zaniepokojona_wydz
proszę o odpowiedz, bo naprawde się martwie

Gość karinka 199
kochana ja tez tak mam to normalne nie bojaj sie

Gość to nie jest normalne
Zadna wydzielina z sutka nie jest normalna i wymaga wizyty u lekarza! Tylko w przypadku ciąży coś takiego jest dopuszczalne a i tak powinno się to skonsultować z lekarzem

Gość zaniepokojona_wydz
no i dwie całkiem inne odpowiedzi. czy ktos jeszcze tak ma? bo nei chce iść do lekarza i wyjść na idiotke

Gość zaniepokojona_wydz
najdziwniejsze jest to ze ta wydzielina jest z obu sutków, nie z jednego...

Gość ja tez cos takiego mam
praktycznie od zawsze ale wydzielina ta jest tak skapa ze na staniku nie zostawia sladu tylko w samym sutku tzn w tej bordawce czasami jest cos takiego zaschnietego wlasnie w kolorze bialym albo zoltawym. ale na pewno nie smierdzi. gdzies czalam ze tak moga miec kobiety o wysokim poziomie prolaktyny

Gość zadna wydzielina z sutka
nie jest normalna! do lekarza marsz kobiety!!!!!!!!!!!!!

Gość lekarz medycyny
to rak albo inne tego typu choroby

Gość huhuhu
"ja tez cos takiego mam praktycznie od zawsze ale wydzielina ta jest tak skapa ze na staniku nie zostawia sladu tylko w samym sutku tzn w tej bordawce czasami jest cos takiego zaschnietego wlasnie w kolorze bialym albo zoltawym. ale na pewno nie smierdzi. gdzies czalam ze tak moga miec kobiety o wysokim poziomie prolaktyny" Mam identycznie jak pani. Zaschnięta, mała ilość, żółtawej wydzieliny w sutku. Także nie śmierdzi, nie wiem czy mam się martwić? Iść do ginekologa, trochę się boje bo mam tylko 15 lat.

Gość to objaw wysokiej prolaktyny
TO WYSOKA PROLAKTYNA

Gość gość
witam,mam 38 lat i mam ten sam problem, zauważyłam wydzielinę na biustonoszu jest tylko z sutka lewego.To były śladowe plamki koloru żółtego bez jakiegokolwiek zapachu, byłam u ginekologa próbkę wysłał do badania i nic nie wykazało mimo to wybieram się jeszcze do innego lekarz bo wydzielina nie znika.Któras ma z was rację MARSZ do lekarza to żaden wstyd.......to mądre podejście do sprawy....pozdrawiam