Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania/Anka

Ciaza obumarła??

Polecane posty

Gość Ania/Anka

Witam. Mam pewien problem. 7 stycznia bylam u ginekologa upwnic sie czy napwno jestem w ciazy. Okazało sie ze ciaza jest bardzo wczesna i rozwija sie prawidłowo. Tydzien po wizycie trafiłam do szpitala z newilkim krwawiniem. Zobiono mi badanie i okazało sie z byc moz jest to tylko infkcja spowodowana grypą. Na drugi dzien miałam obion usg dopochwow i okazało sie ze to 13 tydzien ciazy a dziecko obumarło juz 7 tygodnia. Jak to z tym jest? Co Wy o tym myslicie? Ja jestem załamana tym co sie stało.

mi też lekarz powiedział że ciąża obumarła w 4 tyg a poroniłam w 6 tyg .ja trochę przeczówałam co się święci bo żle się czułam ale niemiałam krwawienia do momentu samego poronienia .dosłownie 2godz.przed dostałam buli i poroniłam.napisz co dalej wyłyżeczkowali cię czy czekasz na poronienie samoistne.czy czekasz na dalsze badania.mnie lekarz zaraz jak tylko poroniłam kazał zrobić bhcg i od razu spadło.

Labudka,prosze czy mozesz mi napisac w jaki sposob czujas ze cos jest nie tak jak powinno? cos cie wczesniej bolalo???

Gość Ania/Anka
Lekarz nic... mam zal do tego lkarze ze nie powiedział mi o tym. miałam goraczke, strasznie zle sie czułam i dlatego pojechałam do szpitala przez niego mogła bym umrzec bo mój stan nie był juz za dobry. Mialam wyłyżeczkowanie. Ciagle mysle ze to moja wina poprostu nie mam juz sił. miałam juz tyle planów i wszystko prysło w jeden dzien... ;(

Gość kafeter000

w pierwszą ciążę zaszłam w 3 cyklu starań i wszystko od początku było ok.o 2ciążę staraliśmy się rok i wtedy zaszłam. od razu bardzo spuchły mi piersi niemiałam mdłości ale koło 4 tyg właśnie kiedy ciąża obumarła byłam bardzo senna, niemiałam siły się podnieść z łóżka i cały tydzień przeleżałam .myślałam że to jakieś osłabienie .ale po tygodniu mi przeszło i wtedy najprawdopodobniej przestałam być w ciąży a w 2 tyg póżniej samoistnie poroniłam.pozatym miałam takie przeczucie i jak w 1 ciąży powiedziałam o niej już w 3 tyg tak teraz się wachałam i niechciałam o tym mówić.wiedzieli tylko najbliżsi.

To nie jest Twoja wina! Nawet nie myśl takimi kategoriami. Trafiłaś na nieodpowiednich lekarzy oraz ten z góry tak zaplanował :(

To nie jest Twoja wina! Nawet nie myśl takimi kategoriami. Trafiłaś na nieodpowiednich lekarzy oraz ten z góry tak zaplanował :(

ja podobnie jak ty założyłam topik :poroniłam 2dni temu: i dzięki dziewczynom z kafeteri niebyłam z tym sama .a do teraz przyjażnię się z jedną z dziewczyn . 15tego stycznia miałabym termin porodu. dodam że moja bratowa zaszła 4 mies wczesniej i urodziła śliczną dziewczynkę a ja niemam nic nawet zdjęcia usg nic. i jak mam patrzeć na tą małą jak tylko ją widzę myślę sobie że moje byłoby młodsze o 4 miesiące :(

przepraszam ale przez przypadek zrobiłam brzydką bużkę przed topikiem.mój topik jest gdzieś w arhiwum. ,,poroniłam 2dni temu,, pozdrawiam trzymaj się.

Gość Różyczka-rrr
przykro mi dziewczyny strasznie :* wiem co czujecie-ja poroniłam w 5 miesiącu.:(

Gość a ja wlasnie wyszlam ze
szpitala.. to byl 5-6 tydzien.. trafilam z bolem i krwawienie.. lekarz stwierdzil ciaze na podstawie badania ginekologicznego. rano zrobili mi usg. i stwierdzono brak ciazy ?? ze to byl spozniony @.. nie wierze im... najpierw testy roznych firm pokazaly ciaze... piersi m i urosly.. @ sie spoznial a potem stwierdzaja ze to @?? co wy na to?

niewyobrażam sobie że jeden lekarz stwierdza ciążę a 2 mówi że to @ to naprawdę dziwne inapewno już bym do tego szpitala niepojechała .a jeśli chcesz być pewna że byłaś w ciąży to zrób jak najszybciej bhcg z krwi .bardzo mi przykro.

Gość nnnnnnnnnn