Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do autora...

KSW Kraków- filologia ang - warto? POMÓZCIE!

Polecane posty

Gość do autora...

hej.. mam dylemat wlasnie przerwalam studia na innej uczelni w krk... niech przeklne ja w diabły.. nic TYLKO kase darli i KOMPLETNIE nic nie dawali od siebie.. wymagali bog wie co... i efekt byl taki ze z 3ch frup zaocznych zosto im raptem 2:).. i dobrze im tak.. :) mam teraz pytanie odnoście ksw w krk.. kto mi powie jak wygląda filologia ang na ksw w krakowie?... z tego co wiem SAMEJfilologia NIE MA jest połączona z wos... jakies wsakaówki? opłaca sie? jaki jest poziom języka ang? jak jest z wosem? i ja z niemieckim (bo widziała w harmonogramiwe ze i takowy sie pojawia!)... będe BARDZO WDZEICZNA za jakąkolwiek informacje!... jesli nie chcecie publicznie to prosze na maila : maggmagg@wp.pl -chodzi mo o poziom - czy jest duuuużo kucia (bo nie powiem ze zalezy mi na nauce ale takie hmmmm.. bezstesowej ) - czy sa ciezkie egzaminy? - czy 3letnia edukacja konczy się egzaminem czy obrona pracy lecencjackiej? - i jak jest w wosem? - jak jest zn niem?

Gość do autora...
up up up ...jacys studenci KSW jestescie?:)

Gość eeeeeeelsza
KSW to kiepska uczelnia, nie możesz pójść na inną??

Gość nbfngbf
... w sumie ja tez jestem zaintereswoana ta uczelnia... KWS- i ten sam kierunek jak autorka!... jakie podpowiedzi?oplaca sie?

Gość KWS czyli..
Kup Sobie Wykształcenie.:D

Gość k6hgghhh
zdawalam w tym roku egzaminy tam na anlistyke dzienną i nie dostalam sie ..zszokowalo mnie to bo znajomi mowili ze to prywatna szkola jest i sie dostane:(także nie wiem co ci radzić..egzamin byl cięzki niestety mimo ze z angielskiego cale zycie bylam dobra.

Gość kwsczyli...
:O:O ale jaja. :D

Gość k6hgghhh
no jaja nie jaja ale niestety sie nie dostałam tam mimo ze prywatna szkoła ale sie ciesze bo dostałam się na AP czyli uniwerystet pedagogiczny w krakowie.:)hurraa

Gość KRAKUS RODEM Z KRAKOWA
TO JUŻ NIE JEST KSW !NIE WIECIE ? OD STYCZNIA ZMIENIAJĄ NAZWĘ BO MAJĄ UPRAWNIENIA JUŻ I KILKA DOKTORSKICH KIERUNKÓW. TERAZ TO SIĘ NAZYWA AKADEMIA KRAKOWSKA. CO MNIE BARDZO SMIESZY. MUSIMKY WYMYSLIC TYM MATOLOM Z TEJ SZKOLY NOWY SKRÓT ALE JAKI ?:):):)

Gość lukasz_krk1205
\"TO JUŻ NIE JEST KSW !NIE WIECIE ? OD STYCZNIA ZMIENIAJĄ NAZWĘ BO MAJĄ UPRAWNIENIA JUŻ I KILKA DOKTORSKICH KIERUNKÓW. TERAZ TO SIĘ NAZYWA AKADEMIA KRAKOWSKA. CO MNIE BARDZO SMIESZY. MUSIMKY WYMYSLIC TYM MATOLOM Z TEJ SZKOLY NOWY SKRÓT ALE JAKI ? \" PANIE KRAKUSIE RODEM Z KRAKOWA (nie widziałem jeszcze Krakusa rodem z Warszawy :))) ) Matołem nazwać można dorosłego człowieka, który w ten sposób mówi o najlepszej prywatnej uczelni w Krakowie nie znając jej... Niesłuszna generalizacja to idiotyzm :) Jestem studentem zaocznym tej uczelni i muszę przyznać, że niektóre kierunki specjalizacji (najczęściej w trybie dziennym) to faktycznie pomyłka. Sam jestem studentem politologii i pomimo kilku uwag, w świetle innych prywatnych uczelni KSW wychodzi najlepiej. Moja opinia - nie idźcie tam na studia dzienne... Łukasz