Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DESPERATTKKA

Błagam pomóżcie mi!! Jak to będzie po angielsku

Polecane posty

Gość DESPERATTKKA

W odpowiedzi na państwa ogłoszenie pozwalam sobie przesłać moje cv wraz z listem motywacyjnym. Z poważaniem

Gość dbksnsk
according to Your announcement I allowed myself to attach my cv and my application form. cos w tym stylu chyba moze byc

Gość dbksnsk
aha tam bylo przeslac to powinno byc to send my cv and application form

Gość dbksnsk
aha i z powazaniem yours sincerely lub yours faithfully

Gość day by day
according to Your announcement I allowed myself to attach my cv and my application form. cos w tym stylu chyba moze byc Bardzo niepoprawne.

Sprobuj to: With regards to your advertisement, please find attached my CV and cover letter describing my background and qualifications. Sincerely,

Gość dbksnsk
ale lepiej bedzie yours faithfully,bo w sumie ma to charakter bardziej oficjalny i przypuszczam ze nie znasz z imienia i nazwiska osobiscie tych panstwa do ktorych piszesz

Gość ldlldl
Ludzie litości, nie podpowiadajcie jej głupot!!!!

Gość hummm
in reply to the offer you posted on ( tu wpisz skad to ogloszenlie) I attach my CV and covering letter for your consideration. Kind regards, i twoje imie i nzwisko

Gość day by day
Ja nie moge, czy wy korzystacie z jakichs tlanslatorwo czy co?:O With regard to your advertisement I'm sending my CV and cover letter.

Gość ldlldl
Dear Sir or Madam, In response to your advertisement I am sending my cv and application letter. Yours faithfully, chyba że wiesz, do kogo piszesz, to Dear Mr Jakiś tam i wtedy Yours sincererly.

Gość hummm
nie pisz advertisement, bo to jest reklama, jesli to ogloszenie o prace to napiz job offer. jesli wysylasz maila, po prostu pisz: Dear Sir/Madam, I would like to apply for the position of (i tu wpisz jaka praca) as advertised on ( i tu wpisz gdzie oglaszane) Please find my CV and covering letter enclosed (albo attached) for your consideration. Kind regads, i sie podpisz

Gość haha albo inaczej
naisze fonetycznie żeby było jasne :) Dir czif! Aj łont łork tu ju, aj em a wery gód person, aj haw a lot of gód habits. Aj du ewryfing tu ju, aj łont łork tu ju, plis tejk mi tejk mi! jor Jola :)

Gość day by day
job advertisement - to ogloszenie o prace, nie reklama. I nie wiem dlaczego piszesz "find".

Gość crystalvgfgvt332445
bo tak sie pisze :find my np.cv attached /enclosed, to taki zwrot:D

Gość hummm
ale nikt nie mowi job advertisement! co najwyzej uzywa sie advert, bo ang jest jezykiem skrotow. i find, bo to typowa grzecznosciowa forma w bryt ang, mieszkam na wyspach od lat i juz sporo takich maili mam za soba :)

Gość haha albo inaczej
i także dodam PS. if ju czjus mi, ju bi wery saksesful, aj du ewryfink for ałer firma end dżob. Ju bi wery glad, aj promes, aj do ju blołdżob ewry morning :)

Gość ja wiem ja wiem jajajaja
:D blołdzob ewry morning GODNE KOLEGO hahaha

a tera serio zapytam tak ni z gruchy niz ietruchy, jak bedzie po angielsku : "staram sie o bobka" ? help plizzzz :)

Gość hummm
bobka w sensie bobasa? Im trying to get pregnant

hum - dzięki, chodzi mi dokładnie o ten wyraz - bobek - jak bedzie in inglisz :)