Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eva21

smutno mi

Polecane posty

Gość Eva21

czuje się brzydka ,głupia i do niczego. I w ogole najchetniej bym sie powiesila. Przynajmniej tu nikt nie nie zna i mogę mówić co chce. Bo nikomu w realu nie mogę się zwierzyć z moich problemów nawet rodzice je lakceważą i mówią ,że jak będę ,,marudzić " to mnie wyślą do psychologa. rzucił mnie chłopak i pewnie już innego nie znajdę. Siedzę całymi dniami w domu i tylko myślę nad moim zmarnowanym życiem. nie mam chłopaka , nie mam przyjaciół. Moje wszystkie ,,przyjaciółki" okazywały się fałszywe. NIc tylko się powiesić

Gość eternity23
jakbym czytala wlasna wypowiedz... z tym ze chlopak mnie nie rucil ale molestuje psychicznie a ja nie umiem go zostawic

Gość Eva21
ja też nie mogłam i sam mnie rzucił :( widocznie nie byłam jego warta

Gość Eva21
ciekawe po co będę sobie oglądać jak i tak nie mam z kim mieć dziecka :P

Gość angelo6699
nie napisze Ci że bedzie lepiej bo mam tak samo z tym że chłopak na ktorym mi zalezy leci ze mną w kulki :(

Gość Eva21
No właśnie to straszne jak cię olewa ktoś kogo kochasz... Mój mi ciągle mówił ,że jestem do niczego , po moich studiach niczego nie osiągne itd. i ,że nie bedzie bo mnie płakał tylko rozglądnie się za kimś innym. Poza tym stwierdzil ,że woli być już sam niż ze mna :( najgorsze jest to ,że nic takiego nie zrobiłam tylko jego wszystko we mnie drażni.. Mnie się chyba nie da kochać taką jaka jestem . Próbuje się zmienić ,ale to nie takie proste zmienic cały swój charakter

Gość angelo6699
nie Ty jesteś do niczego tylko ten Twój :P

Gość grypowa..
ma to samo tyle ze mam chlopaka ale prawie zero kolezanek tylko takie psudo:( ska djestes?

Gość Eva21
z lublina. A Ty? Mi się nawet nie chce nigdzie wychodzić ostatnio. Zresztą nie tylko ostatnio ,ale wcześniej przynajmniej czasem gdzieś wyszłam., a teraz nic mi się nie chce

Gość grypowa..
ja podkarpackie .najgorzej jest jak nie ma mojego to nawet nie mam z kim wyjsc pogadac

Rany!!To ponad sto kilometrów ode mnie.Kiedyś tam bywałem,dużo macie kosciołow

Gość Eva21
w ogóle to po co on mi mówił jak to mnie bardzo kocha i jak bardzo chce być ze mną cale życie? Po co? może to glupie ,ale mimo wszystko nie żałuje ,że z nim byłam bo czasem było pięknie i czułam się szczęśliwa. A teraz za każdym razem kiedy jadę do domu przez jego miasto chce mi się płakać.

Gość grypowa..
nie warto sie przejmowac takimi dupkami,nie zaslugiwal na Ciebie. teraz musisz zyc wlasnym zyciem i isc dalej byle do przodu dlugo byliscie razem?

Gość Eva21
ja też pochodzę z podkarpackiego tylko studiuje w lublinie. Też nie mam z kim gadać z nim przynajmniej pogadałam o jakiś głupotach i poprawiał mi się humor. No i nie czułam sie taka sama

Gość grypowa..
a skad dokladnie pochodzisz?:)

Gość Eva21
długo jak dla mnie . 2.5 roku. A Wy?

Gość Eva21
z krosna. A Ty skad?

Gość grypowa..
tbg

Gość Eva21
Najgorsze ,że on pewnie ani trochę nie żałuje ,że się rozstaliśmy

Gość grypowa..
wyobrazam sobie ze Ci ciezko ale zamartwianie sie i wspominanie nie polepszy Twojej sytuacji.trzeba zapomniec.bedzie bolalo ale przejdzie

Gość Eva21
a najgorsze ,że to był mój pierwszy i jedyny chłopak na ,, poważnie". Nawet jak poznam innego to nie wiem jak z nim bedzie itd .boję się ,że już nie będzie tak jak z tym :( A w ogóle to nie wiem czy znajdę jeszcze kogoś w miarę normalnego

Gość Vanilia24
a jak chcesz kogoś poznać jeśli nigdzie nie wychodzisz? jak będziesz siedzieć w domu to Twoje szanse są nikłe. Może jakbys bardziej otworzyła się na świat Twoje zycie by się zmieniło

Słuchaj jeszcze nie jeden bedzie,tez przechodziłem przez takie dołki,nie warto sie łamać trzeba szukac zamiennika

Gość Vanilia24
oj tak Ci się zdaje ,że nikogo nie znajdziesz ,ale jak masz 21 lat to jeszcze bardzo młoda jesteś

Gość MalinowaKafeterka
mi te jest dzisiaj wyjątkowo smutno... ale z innych powodow :( :( :(

Gość Eva21
Malinowa kafeterka- a z jakich?