Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kallinka9

DZIEWCZYNKI POMÓŻCIE MI ZNALEŹĆ TAKI TOPIK- STAWIAM KAWUSIE!

Polecane posty

czesc, kobietki;) szukam, szukam... a wiadomo , że co dwie głowy to nie jedna;) mam problem ze znalezieniem takiej narzutki,topiku,bolerka, nie wiem jak to nazwać;) zachorowałam na ten łaszek totalnie;) http://www.virtualnights.com/community/wanted/show/?id=3710 http://www.virtualnights.com/community/wanted/show/?id=3709 (chodzi o to łososiowe, z cekinamii, na dziewczynie z głównego zdjęcia) pomożecie? allegro, sklepy... OBIECUJĘ, ŻE DLA ZNALAZCY POSYŁAM PACZUSZKĄ NAJLEPSZĄKAWUSIE, CZEKOLADKI LUB ALKOHOLIK;) tak żeby była motywacja;p POMOŻECIE?

Gość yyyyyyyyyyyy
dam znac jak cos wyniucham,ale przyznam sie szczerze ze pierwszy raz widze. Bardzo fadna:):)

Gość Marzena1984
OKi to ja biore się za szukanie:))) A żeby było łatwiej to wyznaczam sbie nagrodę hihi może jakiś airkoniaczek:)nie wiem jak to sie pisze:PPP

Gość Marzena1984
Gość Też tak mam że jestem
Gówniane te ciuchy z Allegro. Złotówki bym nie dała za takie badziewie. Dobre dla Joli Rutowicz.

moje słodkie, ale sie naszukałyście- marzenko ;* nalezy Ci sie ajerkoniaczek jak nic;) ale nie do konca o takie cos mi chodzi.. ja bym marzyla, zeby bylo IDENTYCZNE:D jak na zdjęciu, u tej dziewczyny;) zachorowałam na ten kolorek... wczoraj złaziłam nogi w jednym z centrum handlowych- ale byłam tylko w orsayu, reserved, new yorker, a wydaje mi się, że to bardziej styl zary, mango...? chociaż może się myle... DZIĘKUJE;*

Gość olllamia
jak znajde, sama sobie kupie:D

Gość Marzena1984
Witam kochane:))) No niezmiernie mi miło za airkoniaczka:))) Jak bede miała tylko chwilke to pstaram się jeszcze poszukac . A teraz pozdrawiam wszystkich cieplutko

Gość paoollaa
uppp

całe cekinowe w podobnym kolorze było chyba w monnari ale nie jestem pewna.

Gość uuuupppd

Gość fajne w stylu zary