Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_stacha

Moi rodzice i mój chłopak

Polecane posty

Gość anka_stacha

Mam 17 lat. Jestem wraz z moim chłopakiem (Jackiem) już ponad 1,5 roku. Mama cały czas twierdzi, że to chłopak nie dla mnie. A tata uważa, że to fajnie, że mam kolegę (nie chłopaka!). Przez te ciągłe kłótnie z mamą odsunęłyśmy się od siebie. Nie mówię jej o problemach z chłopakiem. Ona mnie nie rozumie. Zaczęliśmy z Jackiem współżycie. Chciałam iść do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne, ale się boję. Pół roku temu miałam problemy z jajnikami i be wiedzy mamy poszłam do lekarza. Ale się okazało, że nie wiadomo skąd mama się dowiedziała o tej wizycie. Chciałabym, żeby mama się jakoś polubiła z Jackiem, ale jestem bezsilna. Kompletnie nie wiem co mam zrobić. Pomóżcie mi. Wiem, że ta wypowiedź jest nieskładna, ale chciałam to z siebie wyrzucić, bo jest mi naprawdę ciężko.

nie probuj na silę przekonać mamę do Twojego chłopaka bo to nic nie da...układaj sobie życie po swojemu uważając by nie popełnić glupoty ,bo jeszcze się okaże że do mamusi przyjdziesz po pomoc :)

A powiedz, czy jest coś co zniechęciło rodzicow do twojego chłopaka? Tylko nie pisz "jest czuły kochany opiekuńczy a oni sie czepiają" tylko spójrz naprawdę obiektywnie.