Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margi78

robaki w bananach

Polecane posty

Gość margi78

uwielbiam banany od malego,ale slyszalam ze moga byc w nich jakies robale,czy to prawda.ktos z Was sie z tym spotkal?

Gość Kafeterianka i już
LAMBLIE PRZY KOŃCÓWKACH WRZUĆ BANANA ZE SKÓRKĄ DO WRZĄTKU TO ZOBACZYSZ JAK WYCHODZĄ :o

Gość margi78
dobra,ja już dziękuję za banany

Gość winobranie
lamblie ale to mikroorganizmy

gadacie pierdoly to tak samo jak by ktos wam o roztoczach nagadal i powiecie, ze juz niegdy nie bedziecie w poscieli spac :D

To co myślicie, ze to jest włókienko banana to są te robaki. Nie są złe w smaku, tylko trochę szorstkie na języku (w dotyku).

Gość luudzie! lamblie nie są do zob
luudzie! co za pierdoły wypisujecie! lamblia nie jest do zobaczenia gołym okiem - w zainfekowanym przewodzie pokarmowym na 1 cm mieści się 1000 sztuk takich mini robaczków, które są półprzezroczyste więc nie gadajcie że nitki do mięsa wychodzą, idioci! jak palca położysz rtyuhytrewrty to ci w palca może wejdzie, co? Kafeterianka i już niby widziała lamblie - no żart roku. odsyłam do jakiejkolwiek strony, bo żal czytać co wy tu gadacie...

Gość gość
W bananach są robaki! Widziałam na własne oczy!!! Miałam w domu banana, który zaczął się psuć, bo był już baaardzo przedojrzały. Łaziły po nim i żarły go (tam gdzie skórka była pęknięta) jakieś małe białe robaki o długości ok. 3 mm - coś jak małe glisty czy owsiki. WTF - nie wiem skąd się one tam wzięły, ale podejrzewam że z tego banana. No bo skąd?! Myślałam, że zwątpię. Boję się, że to paskudztwo teraz łazi po mojej kuchni.

Gość gość
jak dobrze ze nie lubie bananow :D

Gość gość
idijotko z gim szule - nawet nie p*****l takich banialukow !

Gość gość
idijotko z gim szule - nawet nie p*****l takich banialukow !

Gość nnan
Zimą ususzyłem pokrojonego banana na bardzo gorącym kaloryferze, to samo zrobiłem z kiwi i wymieszałem. Zamknąłem w pojemniku po twarożku z owocami (ananasy). Leżało to do niedawna. kilka dni temu otworzyłem a w środku chodziły liszki ok. 4-5 mm długie a kilka było w postaci owadów podobnych do moli żywnościowych. A może to były mole? Kilkanaście lat temu od koleżanki ze Szwecji też słyszałem, że w bananach są robaki i ona nie ******anów